Άλβες: Τι έκανε μετά την ανακοίνωση της πρώην του

Άλβες: Τι έκανε μετά την ανακοίνωση της πρώην του

Μετά τα όσα έχουν προκύψει με τις κατηγορίες βιασμού στον Ντάνι Άλβες, η σύζυγος του επιθυμεί το τέλος του γάμου τους με τον ίδιο να μην τρώει τίποτα από τον καημό του.

Πολλά τα προβλήματα για τον Ντάνι Άλβες. Ο Βραζιλιάνος άσος συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή μετά τις κατηγορίες για βιασμό που τον βαραίνουν ενώ πλέον βλέπει και… διαζύγιο στο γάμο του.

Συγκεκριμένα η σύζυγος του Βραζιλιάνου, Ζοάνα Σανθ επιθυμεί να τερματίσει τον γάμο τους, με τον ίδιο να είναι απαρηγόρητος σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που έχει να φάει πάνω από μία εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με Βεζένκοφ!

«Είναι εντελώς συντετριμμένος και πολύ νευρικός με την απόφαση που πήρε η πρώην σύντροφός του» αναφέρει το «eassim.com.br».

Από τη μεριά της η σύζυγος του Άλβες είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως, «όποιος λέει ότι η αγάπη ξεχνά, εξαπατά τον εαυτό του ή δεν έχει αγαπήσει αληθινά. Αλλά αγαπώ, σέβομαι και εκτιμώ τον εαυτό μου πολύ περισσότερο. Το να συγχωρείς σε ανακουφίζει, οπότε κρατάω τη μαγεία και κλείνω αυτό το στάδιο της ζωής που ξεκίνησε στις 18/05/15» υπονοώντας το… τέλος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Άλβες συν τις άλλοις, αντιμετωπίζει πολύ βαριές κατηγορίες που ενδέχεται να επιφέρουν ποινή φυλάκισης έως και 12 έτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ