Ο Μοντιέλ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Ο Μοντιέλ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Σοκ επικρατεί στην Εθνική Αργεντινής, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που αντιμετωπίζει ο Γκονσάλο Μοντιέλ.

Τρεις μήνες μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ, οι Αργεντινοί διεθνείς συγκεντρώθηκαν ξανά, με την ευκαιρία των φιλικών αναμετρήσεων που έδωσε η «αλμπισελέστε» αυτόν τον μήνα.

Μάλιστα, στον τελευταίο φιλικό αγώνα της, η «αλμπισελέστε» συνέτριψε με 7-0 το Κουρασάο, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει «χατ-τρικ» και τον Γκονζάλο Μοντιέλ, να σκοράρει ένα από τα υπόλοιπα γκολ των νικητών.

Διαβάστε επίσης: «Στριπτίζ» Μπαλτάκου, παραδοχή σοκ για τους ελιτ διαιτητές!

Ωστόσο, στην προσωπική του ζωή, ο 26χρονος Αργεντινός άσος τη Σεβίλης, αντιμετωπίζει ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα. Οπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο Μοντιέλ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας σοβαρής υπόθεσης, καθώς έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του στην Αργεντινή, για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, το γεγονός, συνέβη την Πρωτοχρονιά του 2019, κατά την διάρκεια του πάρτι γενεθλίων του, που διοργανώθηκε στο σπίτι του, στην περιοχή Λα Ματάνθα. Η καταγγέλουσα, είναι ένα νεαρό μοντέλο που είχε σύντομη σχέση με τον Μοντιέλ και η οποία φέρεται να ήταν εντελώς αναίσθητη, μετά την κατανάλωση μικρής ποσότητας αλκοόλ.

«Δεν ξέρει πόσα άτομα ενεπλάκησαν στην κακοποίηση και ακόμη δεν ξέρει πώς έφθασε στο σπίτι της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της, ενώ από την πλευρά του φερόμενου θύματος, επισημαίνεται, ότι η νεαρή, δέχθηκε απειλές από το περιβάλλον του Μοντιέλ, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ