Άρης: Τα πλάνα του Τερζή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Άρης: Τα πλάνα του Τερζή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Η επιστροφή των διεθνών επιτρέπει στον Έλληνα τεχνικό να κάνει τις τελικές του δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα του κυριακάτικου (2/4) εκτός έδρας αγώνα με τους ερυθρόλευκους, αλλά και να αποφασίσει για συγκεκριμένες θέσεις.

Ο Τόλης Τερζής δεν έχει ανοίξει ακόμα τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην εκτός έδρας κυριακάτικη (2/4) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς δεν είχε στη διάθεση του, τους διεθνείς παίκτες.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να κάνει στη σημερινή (31/3) προπόνηση τις τελικές του δοκιμές, αλλά και να αποφασίσει για συγκεκριμένες θέσεις στο βασικό σχήμα. Ο προπονητής του Άρη έχει δοκιμάσει τόσο τον Κουέστα όσο και τον Σιαμπάνη κάτω από την εστία τις προηγούμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα Χάμες, Χουάνγκ, Μπακαμπού, το απίθανο με τον Φορτούνη και το «θέμα» στα χαφ για τον Μίτσελ

Ακόμα, σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του φαίνεται ότι θα παίξει η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Καμαρά και Πάλμα. Ο Μαυριτανός επιθετικός φαίνεται, πάντως, ότι θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Πάλμα ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες και προέρχεται από υπερατλαντικό ταξίδι. Αν βρίσκεται στο βασικό σχήμα, τότε θα παίξει πίσω από τον Καμαρά και ο Νταρίντα με τον Ετέμπο θα είναι οι αμυντικοί χαφ. Στην περίπτωση που μείνει στον πάγκο, τότε ο Τσέχος θα πάρει τη θέση του και ο Ντουκουρέ θα είναι ο παρτενέρ του Ετέμπο στη μεσαία γραμμή.

Τέλος, οι Μαζικού και Πίρσμαν διεκδικούν τη θέση στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, με τον τελευταίο να έχει το προβάδισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ