Κορμπεράν: «Περήφανος που είχα την ευκαιρία να προπονήσω τον Ολυμπιακό»

Κορμπεράν: «Περήφανος που είχα την ευκαιρία να προπονήσω τον Ολυμπιακό»

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε σε Μέσα ενημέρωσης της χώρας του για την εμπειρία του τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον πάγκο της Γουέστ Μπρομ.

Συνέντευξη στην ισπανική «Marca» έδωσε ο Καρλος Κορμπεράν. Ο 40χρονος τεχνικός μίλησε μεταξύ άλλων για τον Ολυμπιακό αλλά και τη Γουέστ Μπρομ την οποία προπονεί πλέον, και από την προτελευταία θέση την έχει στην 9η και στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στα Play-Offs της ανόδου στην Premier League.

Αναλυτικά ο Ισπανός τεχνικός είπε:

Για τον Ολυμπιακό: «Κάθε περιβάλλον είναι διαφορετικό. Είχα την ευκαιρία να προπονήσω τον Ολυμπιακό, μια ομάδα με μακρά ευρωπαϊκή παράδοση και με κάνει περήφανο ότι ήμουν μέρος της ευρωπαϊκής αυτής εμπειρίας»

Για τις απολύσεις πολλών προπονητών στην Αγγλία τη φετινή σεζόν: «Τα πρότζεκτ στο ποδόσφαιρο έχουν ημερομηνία λήξης, αλλά και αυτό είναι μέρος του επαγγέλματός μας. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο προπονητής δεν έχει συνήθως πολύ χρόνο και χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα για να αλλάξει τη δυναμική μιας ομάδας. Είναι ένα πολύ απαιτητικό επάγγελμα, γιατί κρινόμαστε κάθε εβδομάδα από το τι κάνουμε στο γήπεδο».

Για τη βελτίωση της Γουέστ Μπρομ όταν ανέλαβε και την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2027: «Απομένουν ακόμη οκτώ αγωνιστικές και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Σίγουρα πάντως καταφέραμε να αντιστρέψουμε την αρνητική δυναμική που είχαμε στην ομάδα. Αντιλήφθηκα εξ αρχής πως το ρόστερ ήταν πολύ καλύτερο από ό,τι έδειχνε η βαθμολογική μας θέση και ως προπονητής στόχος μου ήταν να πάρω το μέγιστο από τους ποδοσφαιριστές μου. Για μένα είναι προνόμιο να έχω την εμπιστοσύνη του κλαμπ και την πρόκληση να επαναφέρουμε την ομάδα στην Premier League, όπου αξίζει να βρίσκεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ