Το επικό τρολ της Γουέστ Μπρομ στη Λιντς για τον Κορμπεράν! (pic)

Το επικό τρολ της Γουέστ Μπρομ στη Λιντς για τον Κορμπεράν! (pic)

Πικάρει τη Λιντς με επικό tweet η Γουέστ Μπρομ μετά την ανανέωση του Κορμπεράν

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το όνομα του Κάρλος Κορμπεράν έπαιζε δυνατά για τον πάγκο των «παγωνιών». Η απόλυση του Τζέσι Μαρτς έφερε εξελίξεις αλλά τελικά οι «μπάγκις» πρόλαβαν και ανανέωσαν το συμβόλαιο του Ισπανού προπονητή έως και το 2027. Για αυτό και πέρασαν στην αντεπίθεση…αποθεώνατε τους εαυτούς τους!

Μόλις σε 3,5 μήνες ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού κατάφερε να μετατρέψει την Γουέστ Μπρομ σε ομάδα που διεκδικεί την άνοδο. Έτσι, η Λιντς έδειξε έντονο ενδιαφέρον μετά και το τέλος της συνεργασίας με τον Μάρτς. Οι διοικούντες δεν θέλησαν να χάσουν τόσο γρήγορα τον άνθρωπο τους και για αυτό του ανανέωσαν το συμβόλαιο. Αυτό θα τον κρατήσει στο «Χόθρονς» για τα επόμενα 4,5 χρόνια.

Όπως είναι λογικό όλοι στην ομάδα χάρηκαν με αυτή την εξέλιξη, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κίνηση που εναντιώνεται σε ομάδα από το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Έτσι, το τμήμα που διαχειρίζεται τα κοινωνικά δίκτυα του συλλόγου πόσταρε στο Τwitter σκηνή από την τηλεοπτική σειρά «Happy Valley» όπου απεικονίζει τη χαρακτήρα της σειράς Κάθριν Κέιγουντ να κάνει την ερώτηση: «Γιατί όλοι προσποιούνται πως πηγαίνεις στο Λιντς όταν δεν θα το κάνεις;».

Το ποστάρισμα έτυχε αποθέωσης τόσο από τους φίλους των Μπρόμιτς όσο και από πιο καλοπροαίρετους οπαδούς της Λιντς που παρά το γεγονός πως δεν θα δουν τον Ισπανό στο «Ελλαντ Ρόουντ» ανταποκρίθηκαν με γέλιο στο συγκεκριμένο tweet!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ