Χαμός με τον VARίστα του Άρης-ΠΑΟΚ! (pic)

Χαμός με τον VARίστα του Άρης-ΠΑΟΚ! (pic)

Ανω κάτω το αλβανικό ποδόσφαιρο, με κάποιους στη γειτονική χώρα να ισχυρίζονται ότι συνελήφθη για χρηματισμό ο Τζουχίν Τζάγια, που ήταν VAR στο Αρης-ΠΑΟΚ, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για απειλές προς τον νεαρό διαιτητή και την οικογένειά του!

Χαμός στην Αλβανία με τον διαιτητή Τζουχίν Τζάγια, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες ήταν VAR στην αναμέτρηση του Αρη με τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League (1-2).

Ένα παιχνίδι για το οποίο οι Κιτρινόμαυροι είχαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία και ήταν έξαλλοι με τις αποφάσεις του Σουηδού διαιτητή, Μοχάμεντ Αλ Χακίμ, αλλά και του Αλβανού VARίστα, Τζουχίν Τζάγια.

Διαβάστε επίσης: Καθαρό το αλκοτέστ του Πολωνού – Η αποκάλυψη – κόλαφος για την ΕΠΟ (pic+vid)

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα στην Αλβανία, ο Τζάγια συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να χρηματίζεται από τον πρόεδρο της ομάδας, Μπίλις, η οποία χθες θα αντιμετώπιζε την Καστριότι. Ομως, το ματς αναβλήθηκε μετά τη σύλληψη του διαιτητή για δωροδοκία.

Αυτή είναι η μία πλευρά της ιστορίας, καθώς υπάρχουν κάποιο άλλα δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι δεν έχει συλληφθεί ο Τζάγια και το παιχνίδι Μπίλις – Καστριότι δεν έγινε λόγω απειλών προς τον νεαρό διαιτητή και την οικογένειά του.

Όπως και να έχει, η ιστορία του Αλβανού διαιτητή εκθέτει για μια ακόμα φορά την ΕΠΟ και τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, για τις επιλογές του.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα για τον Τζάγια:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ