ΠΑΟΚ: Όλα καλά με Αουγκούστο, εκτός με οίδημα ο Σάστρε, θεραπεία για άλλους δυο

ΠΑΟΚ: Όλα καλά με Αουγκούστο, εκτός με οίδημα ο Σάστρε, θεραπεία για άλλους δυο

Λήξη συναγερμού για τον Βραζιλιάνο στον «δικέφαλο», ωστόσο υπάρχει πρόβλημα με τον Σάστρε και άλλους δυο.

Καλά αλλά και άσχημα νέα, είχε να δώσει το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Βόλου για την 4η αγωνιστική των Play-Offs. Από τη μία ο τραυματισμός του Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν εμπνέει ανησυχία, με τον ίδιο τον Βραζιλιάνο μέσα από μήνυμά του να τονίζει πως, όλα καλά, από την άλλη ο Ζόαν Σάστρε διαγνώστηκε με οίδημα στην ποδοκνημική -ύστερα από τις κατάλληλες εξετάσεις που του έγιναν-.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει στην Αγγλία ο Ντέλε Άλι

Επίσης εκτός προπονήσεων θα μείνουν οι, Ελ Καντουρί (θα υποβληθεί σε μαγνητική) και Αντρέ Ρικάρντο.

Από την άλλη οι, Κεντζιόρα και Κούρτιτς προπονήθηκαν ατομικά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ: 

Ο διακόπτης γύρισε, η νίκη ήρθε, η ψυχολογία ανέβηκε. Σειρά παίρνει η πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ έχει σημαντικό προβάδισμα με το 1-5 του πρώτου αγώνα κι υποδέχεται τη Λαμία με σκοπό να σφραγίσει την παρουσία του σε έναν ακόμα τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στην αναμέτρηση της Κυριακής (09.04) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι έβγαλαν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης που είχε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, τακτική και οικογενειακό διπλό. Ο Ζόαν Σάστρε υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει ένα οίδημα στον δεξί τετρακέφαλο, θα προφυλαχθεί τις επόμενες μέρες και θα δουλέψει για να είναι διαθέσιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Αντρέ Ρικάρντο έχει ενοχλήσεις στον δεξί λαγονοψοΐτη και θα μείνει εκτός προπονήσεων για το επόμενο διάστημα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος θα υποβληθεί την Μ.Τρίτη (11.04) σε μαγνητική.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο , που δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο, έκανε θεραπεία, με την κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία. Ο Βραζιλιάνος θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες . Οι Τόμας Κεντζιόρα και Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψαν ατομικά.Την Μ.Τρίτη (11.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ