Τεν Χαγκ: «O στόχος είναι να ξαναφέρουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί που της αξίζει»

Τεν Χαγκ: «O στόχος είναι να ξαναφέρουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί που της αξίζει»

Mε αφορμή τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στη Σίτι, ο Τεν Χαγκ μίλησε για τον μακροχρόνιο στόχο του με τη Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η μοναδική αγγλική ομάδα που έχει κατακτήσει (1999) το «τρεμπλ», μία από τις επτά ευρωπαϊκές που το έχουν καταφέρει. Αύριο (3/6-17:00), θα προσπαθήσει απελπισμένα να υπερασπιστεί τη μοναδικότητα του κατορθώματός της, όταν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα -με τη σειρά της- θα επιχειρήσει το δεύτερο βήμα της στο δρόμο για το «τρεμπλ», πριν το τρίτο και τελευταίο μία εβδομάδα μετά (10/6), στον τελικό του Champions League κόντρα στην Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τα τηλεοπτικά συμβόλαια της Super League

«Θέλω να κερδίσω», είπε ο Ολλανδός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ερικ Τεν Χαγκ, σήμερα (2/6), στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι. «Και για να το κάνουμε πρέπει να τους σταματήσουμε. Χρειάζεται να τα δώσεις όλα για να κατακτήσεις το Κύπελλο. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε. Παλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στον τελικό και παίζοντας με τη Σίτι αυτό τα κάνει όλα ακόμα καλύτερα. Είμαστε σε φάση ανάπτυξης, ο δρόμος που ακολουθήσαμε είναι αναμφίβολα ο σωστός. Το καλοκαίρι θα είναι σημαντικό να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι. Γιατί ο στόχος είναι και παραμένει να ξαναφέρουμε αυτόν το σύλλογο εκεί που του αξίζει», πρόσθεσε ο Τεν Χαγκ, ο οποίος σχετικά με τη συμμετοχή του Άντονι, τόνισε: «Είναι απίθανο, υπάρχει ακόμα μια ευκαιρία, αλλά είναι πραγματικά μια μικρή ευκαιρία. Δεν έχει σημειώσει καμία πρόοδο. Έχει ακόμα μια ευκαιρία, αλλά θεωρώ ότι είναι απίθανο να θα είναι διαθέσιμος».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση εάν αυτός είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της καριέρας του, ο Ολλανδός προπονητής απάντησε: «Δεν ξέρω. Έχω παίξει και άλλους. Είναι σίγουρα ένας σημαντικός αγώνας, αλλά δεν θέλω να κάνω μια εκτίμηση για το ποιος είναι ο πιο σημαντικός αγώνας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ