Πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα με τριετές συμβόλαιο ο Γκουντογκάν

Πλησιάζει στην Μπαρτσελόνα με τριετές συμβόλαιο ο Γκουντογκάν

Μετά από επτά χρόνια ο Ιλκάι Γκουντογκιάν ετοιμάζεται να αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι και να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ακούγεται σαν σενάριο εδώ και πολύ καιρό και όπως όλα δείχνουν θα γίνει πραγματικότητα. Ο Ιλκάι Γκουντογκάν θα αποχαιρετήσει τη Μάντσεστερ Σίτι μετά από επτά υπέροχα χρόνια στο «Etihad» και θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει η «Sport», ο 32χρονος άσος είναι πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ισπανίας για τριετές συμβόλαιο.

Ο Γκουντογκάν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι γνωστό πως θέλει πολύ να φορέσει τη φανέλα της Μπάρτσα, γι’ αυτό και αρνήθηκε να μπει σε συζήτηση ανανέωση με τους «Πολίτες». Αρχικά οι Καταλανοί του έδιναν διετές συμβόλαιο, με τη συμφωνία να κλείνει τελικά στα τρία χρόνια, αλλά με λίγο χαμηλότερες αποδοχές από την αρχική πρόταση.

Διαβάστε επίσης: «Σφήνα» στην Ελλάδα για τον Μίροτιτς – Εξέλιξη έκπληξη για τον παικταρά της Μπαρτσελόνα

Καθοριστικός παράγοντας για να γίνει η μεταγραφή ήταν ο Τσάβι ο οποίος μίλησε με τον ποδοσφαιριστή και του εξήγησε τον ρόλο που θα έχει και πόσο σημαντικός θα είναι για την ομάδα. Πέρα από τη Σίτι, τον Γκουντογκάν ήθελε και η Άρσεναλ που παρακολουθεί τις εξελίξεις και φέρεται να του είχε καταθέσει μία πολύ δυνατή πρόταση οικονομικά.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γερμανός μέσος θα γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, αλλά η απόφασή του θα γίνει γνωστή μετά τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ίντερ. Σε μία ιδανική συμφωνία για την Μπάρτσα που αποκτά χωρίς κόστος μεταγραφής έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης που θα την ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο στη μεσαία γραμμή. Φέτος ο Γκουντογκάν κατέγραψε 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με εννιά γκολ και επτά ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ