«Πόλεμος» μεταξύ Ομάρ και Γαλατάσαραι

«Πόλεμος» μεταξύ Ομάρ και Γαλατάσαραι

Η δικαίωση του πρώην μπακ του Ολυμπιακού από την FIFA βάζει σε μπελάδες τους Τούρκους...

Γαλατάσαραι και Ομάρ Ελαμπτελαουί έλυσαν την συνεργασία τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, σε ένα διαζύγιο που μόνο «βελούδινο» δεν το λες.

Ο Νορβηγός μπακ είχε καταφέρει να επανέλθει στη δράση, έπειτα από 14 ολόκληρους μήνες ( είχε μείνει εκτός εξαιτίας του ατυχήματος στο μάτι τον Γενάρη του 21), ωστόσο οι ιθύνοντες των Τούρκων αποφάσισαν πως ο τότε 30 χρονος μπακ δεν χωρούσε στα βασικά τους πλάνα, παρά το γεγονός πως ο ίδιος είχε ενημερωθεί αρχικά πως υπολογιζόταν.

Διαβάστε επίσης: Κορδόν: H πρώτη σοβαρή υπόθεση στα χέρια του

Έτσι οι δύο πλευρές αναπόφευκτα τράβηξαν χωριστούς δρόμους, με τον Ομάρ να τονίζει εκείνες τις ημέρες μέσω ανάρτησης του στα social media τα εξής:

«Αντί να πιστεύετε τα δημοσιεύματα των Μέσων ενημέρωσης για εμένα, ήθελα να μάθετε την αλήθεια από εμένα. Όταν το μεταφέρω στον μάνατζέρ μου, θα ασχοληθεί με το θέμα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Μου είπε να συνεχίσω τις προπονήσεις και να μείνω σε φόρμα αυτή την περίοδο. Ο μάνατζέρ μου στην προετοιμασία με ενημέρωσε ότι κάποιες ομάδες που με θέλουν έχουν κάνει προσφορές. Αφού μίλησα με τον προπονητή μας και μου είπε ότι ήμουν στα σχέδιά του, είπα στον μάνατζέρ μου να ξεχάσει όλες τις άλλες προσφορές, ήθελα να μείνω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα.

Μόλις πριν λίγες μέρες, λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής σεζόν, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Γαλατάσαραϊ μου είπε ότι ο σύλλογος ήθελε να βρω μια νέα ομάδα για μένα. Του είπα ότι αυτό ήταν μια έκπληξη για μένα, αλλά ότι αν ο σύλλογος το ήθελε έτσι, θα έλεγα στον ατζέντη μου να βρει ομάδα αμέσως, παρόλο που είχε απομείνει πολύ λίγος χρόνος. Όταν το μετέφερα στον ατζέντη, μου είπε θα ασχοληθεί με το θέμα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό. Μου είπε να συνεχίσω τις προπονήσεις και να μείνω σε φόρμα αυτή την περίοδο. Από τότε, δεν έχω ακούσει τίποτα από τον σύλλογο ή τον προπονητή μου για την εύρεση ομάδας».

Ο Νορβηγός έτσι βρέθηκε σε αναζήτηση νέου ποδοσφαιρικού σταθμού, με αυτόν να είναι η Μπότο Γκλιμτ τον Δεκέμβριο του 2022, ωστόσο το κεφάλαιο Γαλατά δεν είχε ακόμη κλείσει για αυτόν.

Οι οφειλές των Τούρκων προς το πρόσωπο του τον ανάγκασαν να καταφύγει στη FIFA και συγκεκριμένα στο Συμβούλιο Επίλυσης Διαφορών, το οποίο και αποφάσισε, θεωρώντας πως η διακοπή συμβολαίου του Νορβηγού ήταν άδικη να καταβληθεί από την Γαλατάσαραι το ποσό των 2 εκατ. ευρώ αλλά και οι τόκοι εργασίας στον Ομάρ.

Πλέον η Γαλατά πρέπει εντός 45 ημερών να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό, διαφορετικά σε αντίθετη περίπτωση θα ερθεί αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της απαγόρευσης των μεταγράφων.

Μένει να δούμε αν η συγκεκριμένη υπόθεση εξελιχθεί σε σήριαλ…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ