«Έκλεισε και επιστρέφει ο Ελαμπντελαουί»

«Έκλεισε και επιστρέφει ο Ελαμπντελαουί»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα έκλεισε στην Μπόντο Γκλιμτ και επιστρέφει στη Νορβηγία.

Στην Μπόντο Γκλιμτ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ και μερικούς μήνες.

Ο Νορβηγός δεξιός ακραίος μπακ χαφ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην πατρίδα του τις τελευταίες ώρες, τα βρήκε σε όλα με την Μπόντο Γκλιμτ και θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μέσα στις επόμενες ώρες. Εφόσον όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί από τους Νορβηγούς, που αποτελούν εδώ και δυο χρόνια την κορυφαία ομάδα στη χώρα.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Σκανδιναβία, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού απέρριψε πρόταση από τις ΗΠΑ, ενώ τον ήθελε και ο Πέδρο Μαρτίνς στην Αλ Γκαράφα, με την οποία συμφώνησε ο Πορτογάλος τεχνικός εδώ και μερικές εβδομάδες.

Παρά το γεγονός ότι ο Μαρτίνς επιθυμούσε την απόκτηση του Ομάρ, ο Νορβηγός άσος είπε «όχι» αφού δεν ήθελε να παίξει στο Κατάρ. Όπως αναφέρεται ο Ελαμπντελαουί θα πάρει ένα αρκετά καλό συμβόλαιο αν υπογράψει, ενώ επιστρέφει στην πατρίδα του μετά από περίπου 11 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ