Σκληρή απόφαση της Γαλατάσαραι για Ομάρ…

Σκληρή απόφαση της Γαλατάσαραι για Ομάρ…

Η Γαλατάσαραι δείχνει την πόρτα της εξόδου στον Ομάρ Ελαμπντελαουί αλλά και σε τέσσερις ακόμη ποδοσφαιριστές.

O Ομάρ Ελαμπντελαουί μετακόμισε στην Γαλατάσαραι από τον Ολυμπιακό στις αρχές της σεζόν 2020-21 με τον Νορβηγό μπακ να κερδίζει την εκτίμηση των Τούρκων από την πρώτη κιόλας χρονιά.

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με την τύχη να γυρίζει  την πλάτη στον Ομάρ με τον ίδιο να ταλαιπωρείται αρκετά τον τελευταίο χρόνο με τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο μάτι του.

Μετά από απουσία 6 μηνών από τις προπονήσεις της τουρκικής ομάδας και αρκετή ταλαιπωρία για να γλιτώσει μέσω επέμβασης να μη χάσει το μάτι του, ο πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων επέστρεψε στις προπονήσεις της «τσιμ μπομ» και σιγά σιγά άρχισε να βρίσκει ρυθμό, αγωνιζόμενος σε αρκετά παιχνίδια της ομάδας του στο κλείσιμο της σεζόν.

Παρά το γεγονός πως επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μια αιφνιδιαστική απόφαση πάρθηκε για τον Ομάρ ο οποίος ανυπομονεί για την νέα σεζόν υπό τη διοίκηση του Οκάν Μπουρούκ.

Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Ερντέν Τιμούρ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα ότι υπάρχει μόνο 1 κενή θέση ξένου στο ρόστερ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα λύσουν την συνεργασία τους, ειδικά με ντόπιους και ξένους παίκτες που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους.
Μετά από αυτές τις δηλώσεις του Ιμούρ, τα βλέμματα της Γαλατασαράι στράφηκαν σε ντόπιους και ξένους ποδοσφαιριστές των οποίων το συμβόλαιο λήγει το 2023. Ένα από αυτά τα ονόματα είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Οι Κιτρινόκόκκινοι αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Νορβηγό δεξιό μπακ σε περίπτωση που φτάσει στα γραφεία τους μια προσφορά η οποία θα τους ικανοποιεί.
Εκτός από τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, οι Μπάγιε Ντιάγκνε και Μπαφετίμμπι Γκόμις είναι επίσης ονόματα που είναι στην λίστα. Από την άλλη οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν είναι οι Ισμαίλ Κίπε και Εμρέ Τασντερίμ.
Ας δούμε αναλυτικά τα ονόματα τα οποία η Γαλατάσαραι θα κοιτάξει να αποδεσμεύσει.
1) Ομάρ Ελαμπντελαουί
Για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2023 αναμένονται μελλοντικές προσφορές, με τους υποψήφιους μνηστήρες οι οποίοι θα διεκδικήσουν την υπογραφή του να είναι αρκετοί.
2) Eμπαγιέ Ν’ Ντιαγέ
Στα αρχικά πλάνα για την επόμενη σεζόν δεν βρίσκεται ούτε ο Σενεγαλέζος επιθετικός, ο οποίος την φετινή σεζόν κατέγραψε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με μόλις δύο τέρματα.
3) Μπαφεντίφι Γκομής 
Ο Μπαφεντίφι Γκομής, ο οποίος δεν θεωρούνταν επαρκής σωματικά με την ηλικία του, είναι επίσης ένα από τα ονόματα που αγνοήθηκαν. Θα αξιολογηθούν μελλοντικές προσφορές για αυτόν με το όνομα του είναι ιδιαίτερα γνωστό στην αραβική αγορά.
4) Ισμαίλ Κίπε
Ο Τούρκος κίπερ φορά την φανέλα της Γαλατάσαραι τα τελευταία 7 χρόνια, ωστόσο όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να πει το «αντίο». Ο έμπειρος τερματοφύλακας, που ήταν πολύ απογοητευτικός με την απόδοσή του την φετινή σεζόν, θα αποχαιρετήσει τους «Κιτρινόκόκκινους».
5) Εμρέ Τασντεμίρ
Ο Εμρέ Τασντεμίρ, ο οποίος μετακόμισε στη Γαλατασαράι από την Μπούρσασπορ στην ενδιάμεση μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2018-19, δεν μπόρεσε να δείξει την απόδοση που περίμενε από αυτόν. Ο Τασντεμίρ αναμένεται να αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα έχοντας περάσει την σεζόν που μας πέρασε ως δανεικός στην Χιρεσουνσπόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ