Ο «τελευταίος πειρασμός» του Πέδρο Μαρτίνς

Ο «τελευταίος πειρασμός» του Πέδρο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έφτασε και πέρυσι κοντά στην Ατλέτικο Μινέιρο, την οποία μοιάζει φέτος να είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει.

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού και έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο Μινέιρο( σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους ),με καθυστέρηση ενός χρόνου. Είχε φτάσει κοντά στη Βραζιλία και πέρυσι αλλά επέλεξε να περιμένει…μήπως βρει κάτι στην Ευρώπη και μέσω αυτής κατέληξε στο Κατάρ.

Μετά την ισοπαλία με αντίπαλο την Μπραγκαντίνο για την 10η αγωνιστική του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, η Ατλέτικο Μινέιρο πορεύεται χωρίς προπονητή στον πάγκο της με τον Εντουάρντο Κουντέτ να παραιτείται στα αποδυτήρια αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, δημιουργώντας ανασφάλεια στη διοίκηση αλλά και τους παίκτες του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα νεότερα με Παπανικολάου – Γιατί δεν προπονήθηκε ο Βεζένκοφ;

Σε αυτή τη συγκυρία ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μοιάζει να βρίσκεται και εκείνος στην πόρτα της εξόδου από την Αλ Γκαράφα μετά από μόλις 15 παιχνίδια στο πρωτάθλημα του Κατάρ, στα οποία η ομάδα του Πέδρο μετρά 6 νίκες 2 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μινέιρο θέλει ο επόμενος προπονητής μετά τον Κουντέτ να προέρχεται από την Ιβηρική Χερσόνησο και όχι από την αγορά της Βραζιλίας καθώς δεν τους βλέπουν ως ρεαλιστικά καλή προοπτική για την ομάδα.

Μαζί με τον Μαρτίνς, στην ίδια λίστα υπάρχουν άλλα δυο ονόματα, αυτό του 47χρονου Μπρούνο Λάγκε, του οποίου η τελευταία δουλειά ήταν στην Premier League, όταν και απομακρύνθηκε από την Γουλβς την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Το τελευταίο όνομα στη λίστα της Μινέιρο είναι ο 57χρονος, Κάρλος Καρβαχάλ, ο οποίος ήταν στα ραντάρ της Ατλέτικο και στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά ο ίδιος επέλεξε να συνεχίσει την καλή δουλειά που έκανε στην Πορτογαλία με την Μπράγκα. Έχει περάσει από πάγκους όπως της Σουόνσι, της Μπεσίκτας και της Θέλτα.

 

Γιώργος Φραγάκης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ