Χτύπησαν δημοσιογράφο – υπεύθυνο επικοινωνίας στη Θεσσαλονίκη!

Χτύπησαν δημοσιογράφο – υπεύθυνο επικοινωνίας στη Θεσσαλονίκη!

Ένα ακόμα οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε στη συμπρωτεύουσα…

Θύμα επίθεσης έπεσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Απόλλωνα Πόντου, Γιάννης Μαυρόπουλος.

Όπως αναφέρει το «dikisports», ο παράγοντας του συλλόγου της συμπρωτεύουσας, δέχθηκε επίθεση από μέλη συνδέσμου της καλαμαριώτικης ομάδας. Συγκεκριμένα, αυτοί που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μαυρόπουλο φορούσαν διακριτικά του Απόλλωνα Πόντου και φέρονται να είναι μέλη του συνδέσμου φίλων «Ροσονέρι».

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής στον πεζόδρομο Καλαμαριάς, με τις αρχές να προχωρούν σε επτά προσαγωγές, όπως αναφέρει το cityportal.gr. Η υπόθεση ερευνάται από τη Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Σε επτά προσαγωγές για την επίθεση σε βάρος του υπεύθυνου επικοινωνίας του Απόλλωνα Πόντου και δημοσιογράφου, Γιάννη Μαυρόπουλου, προχώρησε η αστυνομία. Η επίθεση με θύμα τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Απόλλωνα Πόντου, 55χρονο δημοσιογράφο Γιάννη Μαυρόπουλο, συνέβη στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος δέχθηκε φραστική επίθεση από άτομα που έφεραν διακριτικά συνδέσμου περίπου στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής στον πεζόδρομο Καλαμαριάς. Συγκεκριμένα, επτά μέλη του συνδέσμου φίλων «Ροσονέρι» της Καλαμαριώτικης ομάδας επιτέθηκαν στον δημοσιογράφο.

Η υπόθεση ερευνάται από τη Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ