Επιβεβαιώθηκε η ποινή στον Σάντι Μίνα για σεξουαλική κακοποίηση

Επιβεβαιώθηκε η ποινή στον Σάντι Μίνα για σεξουαλική κακοποίηση

Το Ανώτατο δικαστήριο της Ανδαλουσίας έκρινε ένοχο τον Σάντι Μίνα για σεξουαλική κακοποίηση και τον τιμωρεί με τέσσερα χρόνια φυλάκισης.

Ο Σάντι Μίνα είχε κατηγορηθεί το 2017 από μία γυναίκα, όταν ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής της Βαλένθια, για σεξουαλική κακοποίηση σε ένα τροχόσπιτο. Τον Μάιο του 2022 είχε βγει η απόφαση από το Ανώτατο διακστήριο της Ανδαλουσίας για τέσσερα χρόνια φυλάκισης, πενήντα χιλιάδες ευρώ πρόστιμο για ηθική βλάβη και απόσταση τουλάχιστον 500 μέτρων από το θύμα για τα επόμενα 12 χρόνια.

Ο 27χρονος επιθετικός έκανε έφεση αλλά κατάφερε να αλλάξει πολύ… λίγα. Το πρόστιμο από 50 χιλιάδες ευρώ μειώθηκε στις 25.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο δεδομένo του Ολυμπιακού του Μαρτίνεθ

Όσον αφορά την ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Ισπανός δεν βρίσκεται στην προετοιμασία της Θέλτα στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας και προπονείται μόνος του στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Βίγκο. Ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του στην Θέλτα αλλά σύμφωνα με ισπανικά μέσα κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Οι άνθρωποι του συλλόγου τον έχουν ενημερώσει πως δεν θα αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της ομάδας προτείνοντάς του είτε να φύγει δανεικός είτε να λύσει το συμβόλαιό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ