Καταδικάστηκε σε εφτά χρόνια φυλάκισης πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Καταδικάστηκε σε εφτά χρόνια φυλάκισης πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού

Ποιος είναι ο πρώην «πράσινος» που καταδικάστηκε σε εφτά χρόνια φυλάκισης σύμφωνα με όλα όσα αναφέρουν οι Ολλανδοί .

Δεν χαρίστηκε η δικαιοσύνη της Ολλανδίας σε πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος καταδικάστηκε σε εφτά χρόνια φυλάκισης για διακίνηση εμπορίου ναρκωτικών.

Ο λόγος για τον Μέντες ντα Σίλβα, ο οποίος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο Αύγουστο στα 40 του χρόνια για διακίνηση ναρκωτικών. Ο πρώην πλέον επαγγελματίας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην εισαγωγή τριών φορτίων κοκαΐνης συνολικά 1584 κιλών.

Διαβάστε επίσης: «Επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για Μπορέ» (vids)

Ο εισαγγελέας ζήτησε την φυλάκιση του για 10 χρόνια. Η πλευρά του Μέντες και ο δικηγόρος του, Σάντερ Γένσεν, παραδέχτηκαν την εμπλοκή του Ολλανδού πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού στα ναρκωτικά, αλλά όχι στην κλίμακα που πρότεινε ο Εισαγγελέας.

Το δικαστήριο έκρινε αποδεδειγμένη την άμεση εμπλοκή στην εισαγωγή 74 και 105 κιλών. Στην τρίτη υπόθεση, που αφορούσε περισσότερα από 1300 κιλά, το δικαστήριο αθώωσε τον Μέντες για συμμετοχή στην εισαγωγή, αλλά τον καταδίκασε για ποινικές προπαρασκευαστικές πράξεις.

Ο Μέντες ντα Σίλβα έπαιξε επτά φορές με την εθνική Ολλανδίας και από το 2000 έχει παίξει σε Σπάρτα, Άγιαξ, Μπρέντα, Άλκμααρ, Σάλτσμπουργκ και Παναθηναϊκό. 

Στους πράσινους έπαιξε την διετία 2013-2015. Έκανε 60 συμμετοχές, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας το 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ