Χαμός με Δουβίκα – «Χρυσάφι» στην Ουτρέχτη για να τον πάρουν!

Χαμός με Δουβίκα – «Χρυσάφι» στην Ουτρέχτη για να τον πάρουν!

Ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτη, Τζόρντι Ζόινταμ, μίλησε για τον Τάσο Δουβίκα τονίζοντας πως υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι μνηστήρες για την περίπτωση του.

Αναμφίβολα ο Τάσος Δουβίκας αναδείχθηκε σε πρόσωπο της χρονιάς για την Ουτρέχτη την αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε, με τον Έλληνα φορ να σημειώνει 22 γκολ και 4 ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Φυσικά η συγκεκριμένη επίδοση έχει φέρει το όνομα του Δουβίκα σε αρκετά μπλοκάκια ευρωπαϊκών ομάδων κάτι που επιβεβαίωσε και ο τεχνικός διευθυντής της Ουτρέχτη, Τζόρντι Ζόινταμ.

Διαβάστε επίσης: Η UEFA απαγορεύει τις μετακινήσεις σε Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ και ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ

«Κάθε μέρα είναι και μια νέα μέρα στο μεταγραφικό παζάρι. Αν καταφέρουμε να τον κρατήσουμε, θα είναι υπέροχο. Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

Είναι ο πρώτος σκόρερ της Εredivisie και σε νεαρή ηλικία. Υπάρχει τρομερά υψηλό ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Έχουμε ήδη υποδείξει πως θα είμαστε σκληροί στις διαπραγματεύσεις.

Αν φύγει, αυτό θα συμβεί μόνο για ένα deal που θα είναι εξαιρετικά συμφέρον για μας. Αλλιώς θα μείνει εδώ για ακόμα έναν χρόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ