Ο Δουβίκας βρίσκεται στη λίστα της Λάτσιο

Ο Δουβίκας βρίσκεται στη λίστα της Λάτσιο

Ο Τάσος Δουβίκας βρίσκεται στη λίστα της Λάτσιο και φέρεται ήδη να έχει κάνει πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Ουτρέχτη.

Η Λάτσιο έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Τάσο Δουβίκα και φέρεται να έχει κάνει πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, με την Ουτρέχτη να θέλει περισσότερα για να τον παραχωρήσει.

Ο 23χρονος επιθετικός είχε μία εξαιρετική σεζόν με την Ολλανδική ομάδα, έχοντας βρει 22 φορές τα δίχτυα σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: Φάκελος γκαρντ για τον Ολυμπιακό: Ο Μίχαϊλιουκ και οι άλλοι

Ο νεαρός έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, και μία από αυτή είναι η Λάτσιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ολλανδία και Ιταλία, με την Ουτρέχτη να τον αξιώνει με ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια συν μπόνους.

Ο ίδιος μάλιστα θα ήθελε το βήμα παραπάνω, αφού νωρίτερα μέσα στο μήνα είχε δηλώσει: «Θέλω να γίνω κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ μία μέρα. Θα δούμε αν γίνει εφικτό. Πάντα δούλευα σκληρά, προκειμένου να φτάσω εδώ που είμαι τώρα, αλλά κάνω μεγαλύτερα όνειρα.

Για το πού θα παίξω μετά το καλοκαίρι; Αν το ήξερα, θα σας έλεγα τώρα. Αγαπάω την Ουτρέχτη, είμαι ευγνώμων στους οπαδούς. Αλλά όπως είπα, οι φιλοδοξίες μου είναι να παίξω στην κορυφή. Τότε πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα, να παίξεις σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Οι πιθανότητες να φύγω είναι περισσότερες απ’ το να μείνω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ