«Πάει στην Κάρντιφ δανεικός ο Μπόουλερ»

«Πάει στην Κάρντιφ δανεικός ο Μπόουλερ»

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει πως η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη να δώσει δανεικό τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Τζος Μπόουλερ στην Κάρντιφ

Ο Τζος Μπόουλερ φαίνεται πως βρίσκει τον νέο σταθμό της καριέρας του στην Ουαλία και πιο συγκεκριμένα με την φανέλα της Κάρντιφ.

Και αυτό διότι αγγλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα δοθεί δανεικός στην ομάδα της Κάρντιφ από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Άγγλος στην επιστροφή του την περασμένη σεζόν στην Μπλάκπουλ έκανε 25 συμμετοχές, σημείωσε 4 γκολ και έδωσε 2 ασίστ. Η ομάδα του βέβαια δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και να γυρίσει πίσω στην Νότιγχαμ Φόρεστ στην οποία και ανήκει.

Ο Μπόουλερ όμως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κούπερ και έτσι η ομάδα του σκοπεύει να τον δώσει ξανά δανεικό. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έδειξε και η Στόουκ Σίτι, όμως η Κάρντιφ φαίνεται πως έχει πάρει το προβάδισμα στην σχετική μονομαχία.

Στον Πειραιά ο Μπόουλερ είχε έρθει τον Σεπτέμβριο του 2022 και είχε μείνει μέχρι τον Ιανουάριο. Σε αυτό το διάστημα έκανε 7 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ