Η Αϊντχόφεν νίκησε με 1-0 τη Φέγενορντ και κατέκτησε το 3ο σερί Super Cup στην Ολλανδία

Η Αϊντχόφεν νίκησε με 1-0 τη Φέγενορντ και κατέκτησε το 3ο σερί Super Cup στην Ολλανδία

Η συνήθεια που έγινε λατρεία για την PSV που νίκησε με 1-0 τη Φέγενορντ και κατέκτησε το 3ο σερί Super Cup.

Η περσινή Κυπελλούχος Αϊντχόφεν «έβαψε» στα χρώματά της τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Ολλανδία, καθώς επικράτησε στον τελικό του Super Cup της πρωταθλήτριας Φέγενορντ με 1-0 στο «De Kuip» και κατέκτησε το τρόπαιο για τρίτη σερί σεζόν και 14η στην πλούσια Ιστορία της.

Η πολυνίκης του θεσμού PSV (ακολουθεί ο Άγιαξ με 9 κατακτήσεις) έφτασε στη κούπα χάρις σε μία πολύ ωραία εκτέλεση του Νόα Λανγκ στο 80ό λεπτό, έπειτα από «ξυραφένια» σέντρα του Σαϊμπαρί, ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο λίγα λεπτά νωρίτερα Η Φέγενορντ είχε τη δική της μεγάλη στιγμή στο 9’, όμως ο Μπενίτες έκανε μία απίστευτη επέμβαση στο σουτ του Παϊσάο, στερώντας απ’ την ομάδα του Ρότερνταμ την ευκαιρία να προηγηθεί στο ματς.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία… επαναλαμβάνεται: Από τον Κυράστα στον Αλεξανδρόπουλο (pics)

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ (Άρνε Σλοτ): Μπίλοου, Πέντερσεν (83′ Φαν Ντεν Μπελτ, Γκερτρούιντα, Χάνκο, Χάρτμαν (73’ Λόπες), Βίφερ, Ζερούκι, Τζάχανμπανκς, Στενγκς (62’ Τίμπερ), Ιγκόρ Παϊσάο (72’ Ντιλροσούν), Χιμένες (62’ Μιντέχ).

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Πέτερ Μπος): Μπενίτες, Τέζε, Ραμάλιο, Μποσκάγκλι, Φαν Άνχολτ, Σανγκαρέ, Μπαμπαντί (73’ Σαϊμπαρί), Φίρμαν, Μπακαγιόκο (87’ Ελ-Γκάζι), Λανγκ (87’ Φέρτεσεν), Ντε Γιόνγκ (73’ Πέπι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ