Δύσκολο να αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2023 ο Σβάρνας

Δύσκολο να αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2023 ο Σβάρνας

Ο Στράτος Σβάρνας δεν μπόρεσε να αποφύγει τα χειρότερα από τον τραυματισμό που αποκόμισε απέναντι στον Άρη Λεμεσού και όλα δείχνουν πως δεν θα αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2023.

Ο Στράτος Σβάρνας στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος αφού ο τραυματισμός που υπέστη στο παιχνίδι της Ράκοβ απέναντι στον Άρη Λεμεσού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ήταν τελικά χειρότερος από ότι υπολόγιζαν στην ομάδα του και ο Έλληνας στόπερ θα μείνει εκτός δράσης για καιρό.

Δύσκολο μοιάζει να αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2023 ο Σβάρνας, έχοντας προγραμματίσει ήδη επέμβαση για να αποκαταστήσει τη σοβαρή ζημιά που έπαθε στον επαναληπτικό αγώνα, με την ομάδα από την Κύπρο, εκεί οπού οι Πολωνοί πήραν την πρόκριση για τα playoffs του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Στο προσκήνιο ξανά για τον Ολυμπιακό ο Ακουόκου – Τι αποκαλύπτουν οι Ισπανοί… (vids)

Συγκεκριμένα ο Σβάρνας είδε τον μυ του να σκίζεται μετά από σκληρό μαρκάρισμα και μετά την επέμβαση που θα κάνει, η αποθεραπεία του υπολογίζεται να γίνει να διαρκέσει περισσότερους από 4 μήνες, πράγμα που καθιστά εξαιρετικά δύσκολο το ενδεχόμενο να παίξει ξανά μέσα στο τρέχον ημερολογιακό έτος.

Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να γίνει από τις αρχές του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ