Ενεργοποίησε την οψιόν για Σβάρνα η Ράκοβ: Υπέγραψε μέχρι το 2027 ο Έλληνας στόπερ (vid)

Ενεργοποίησε την οψιόν για Σβάρνα η Ράκοβ: Υπέγραψε μέχρι το 2027 ο Έλληνας στόπερ (vid)

Παίκτης της Ράκοβ μέχρι το 2027 είναι ο Στράτος Σβάρνας, με την πολωνική ομάδα να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς από την ΑΕΚ.

Στην Ράκοβ θα συνεχίσει την καριέρα του μέχρι το 2027 ο Στράτος Σβάρνας! Η πολωνική ομάδα ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης πως έκανε χρήση της οψιόν για τον Έλληνα στόπερ, με την ΑΕΚ να βάζει στα ταμία της περίπου 800.000 ευρώ και τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. Ο Σβάρνας τα πηγαίνει εξαιρετικά με τη φανέλα της Ράκοβ με την οποία έχει καταγράψει 33 συμμετοχές με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

«Καταρχάς, είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος αυτού του συλλόγου για τα επόμενα χρόνια. Αυτός ήταν ο στόχος μου από τότε που ήρθα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο σύλλογος με εμπιστεύτηκε. Με εμπιστεύτηκαν και οι οπαδοί και αυτό φαίνεται. Θέλω να γίνομαι καλύτερος κάθε χρόνο, οπότε του χρόνου θέλω να παίξω σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να νιώσω αυτή την εκπληκτική εμπειρία», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σβάρνας.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη με την Λίνα Σουλούκου: Η νέα CEO και γενική διευθύντρια της Ρόμα

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής, Ρόμπερτ Γκραφ τόνισε: «Ο Στράτος έχει αποδείξει την αξία του και έχει γίνει ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στο πρωτάθλημα. Η υπογραφή μακροχρόνιου συμβολαίου δείχνει ότι πάμε στη σωστή κατεύθυνση και δημιουργούμε ένα πολύ καλό περιβάλλον για την ανάπτυξη των παικτών. Πιστεύουμε ότι ο Στράτος μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος παίκτης και να συμβάλει σε περαιτέρω επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ