Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους Ομάρ και Γαλατάσαραι

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους Ομάρ και Γαλατάσαραι

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις οικονομικές τους διαφορές Ομάρ Ελαμπντελαουί και Γαλατάσαραι...

O Ομάρ Ελαμπντελαουί μετακόμισε στην Γαλατάσαραι από τον Ολυμπιακό στις αρχές της σεζόν 2020-21 με τον Νορβηγό μπακ να κερδίζει την εκτίμηση των Τούρκων από την πρώτη κιόλας χρονιά.

Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με την τύχη να γυρίζει την πλάτη στον Ομάρ με τον ίδιο να ταλαιπωρείται αρκετά τον τελευταίο χρόνο με τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο μάτι του.

Μετά από απουσία 6 μηνών από τις προπονήσεις της τουρκικής ομάδας και αρκετή ταλαιπωρία για να γλιτώσει μέσω επέμβασης να μη χάσει το μάτι του, ο πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και βρέθηκε μπροστά σε ένα παράξενο μονοπάτι.

Διαβάστε επίσης: Η «λεπτομέρεια» για Ελ Κααμπί και Έσε που ζήλεψαν ο Μπακαμπού και ο Χουάνγκ

Ο λόγος ήταν η απόφαση των Τούρκων να τερματίσουν το συμβόλαιο του δίχως να καταβάλουν το ποσό που προβλέπονταν από το συμβόλαιο του. Ο 31χρονος προσέφυγε στη FIFA αξιώνοντας την εξόφληση των χρημάτων που θα έπρεπε να πάρει βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών το 2020.

Μάλιστα ο Ομάρ δικαιώθηκε, μιας και αποδείχθηκε πως η Γαλατά θα έπρεπε να έχει καταβάλει το ποσό των 2,8 εκατ. ευρώ, με την υπόθεση πλέον να οδηγείται στο CAS, έπειτα και από την προσφυγή που κατέθεσαν οι Τούρκοι κατά της απόφασης της FIFA με την εκδίκαση να έχει οριστεί για τις 21 Δεκεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ