Τότε στοχεύει να αποσυρθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Τότε στοχεύει να αποσυρθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Η αγγλική Mirror αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει φτιάξει το πλάνο του για το μέλλον.

Στα 38 του χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν φαίνεται πρόθυμος να αφήσει την ενεργό δράση σύντομα, αφού σύμφωνα με την αγγλική Mirror, ο Πορτογάλος έχει ήδη αποφασίσει τι θα κάνει.

Η πρώτη πληροφορία που αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, έχει να κάνει με την «ημερομηνία λήξης» της καριέρας του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Αυτή φαίνεται να είναι σύμφωνα με τον ίδιο το 2027. Και αυτό έχει μια λογική εξήγηση, καθώς όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, ο Ρονάλντο θέλει να συμμετάσχει στο Mundial του 2026 που θα διοργανωθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό. Σε περίπτωση που καταφέρει κάτι τέτοιο, ο Ρονάλντο θα γίνει ο δεύτερος στην ιστορία του αθλήματος μετά τον Ράφα Μάρκες που θα πετυχαίνει το ανάλογο ρεκόρ, δηλαδή συμμετοχή σε 5 παγκόσμια κύπελλα.

Όμως μέχρι τότε τα πλάνα του CR7 δεν μοιάζουν να είναι διαφορετικά από αυτά που είναι τώρα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ περιμένει την πρόταση της Αλ Νασρ για την ανανέωση της συνεργασίας του, δείγμα το ότι του αρέσει η περίπτωση της Σαουδικής Αραβίας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν σκέφτεται να επιστρέψει ξανά στην Ευρώπη ώστε να αγωνιστεί.

Ο Ρονάλντο βρίσκεται ακόμη και τώρα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σωματικά, κάτι που του επιτρέπει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο σταθερά, όμως ακόμα και με αυτή τη σωματική κατάσταση, ο Πορτογάλος το 2027 θα είναι 42 χρονών!

Αν τα καταφέρει θα μιλάμε για ένα από τα πιο ιστορικά γεγονότα και ρεκόρ που έχουν καταγραφεί ποτέ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ