Συνεχίζει την κακή παράδοση με τις γαλλικές ομάδες η ΑΕΚ

Συνεχίζει την κακή παράδοση με τις γαλλικές ομάδες η ΑΕΚ

Μετά την δεύτερη συνεχόμενή ήττα από τη Μαρσέιγ, η ΑΕΚ συνέχισε το αρνητικό σερί με τους συλλόγους από τη Γαλλία

Για ακόμη μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το σπίτι της, με την Μαρσέιγ να είναι αυτή την φορά η ομάδα που πέρασε… αέρας από την Νέα Φιλαδάλφεια με 2-0.

Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπεπά με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ και τη λανθασμένη έξοδο του Αθανασιάδη, ο Κονγκολέζος, πήρε ανενόχλητος τη κεφαλιά και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Μασσαλούς.

Διαβάστε επίσης: H επιτακτική ανάγκη για νίκη και το αναπόφευκτο ρίσκο

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ αντέδρασε και έχασε τεράστια ευκαιρία στο 51ολεπτό με το Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μετά την εξαιρετική σέντρα του Άμραμπατ, νίκησε στον αέρα τον Μπεπά, ωστόσο η κεφαλιά του εξουδετερώθηκε από τον Λόπεζ.

Η ΑΕΚ συνέχιζε να πιέζει για την ισοφάριση, όμως στο 93ο λεπτό μετά από λάθος του Μάνταλου, ο Βερετούτ έκλεψε και έδωσε έτοιμη ασίστ στον Σαρ, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 2-0 για τη Μαρσέιγ

Ένα μεγάλο αρνητικό σερί έχει δημιουργηθεί για την ΑΕΚ, καθώς, μετά τη χθεσινή ήττα από τη Μαρσέιγ με σκορ 2-0, μετρά μόλις 1 νίκη σε 21 αγώνες, απέναντι σε συλλόγους από τη Ligue 1. Mάλιστα, η χθεσινή ήττα ήταν η 13η  για τους Κιτρινόμαυρους, ενώ επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Η μοναδική νίκη της ΑΕΚ απέναντι σε γαλλική ομάδα, ήταν το μακρινό 2006 απέναντι στη Λίλ με σκορ 1-0 στο ΟΑΚΑ, νίκη ορόσημο για το σύλλογο, καθώς αποτέλεσε την πρώτη νίκη της «Ένωσης» στο Uefa Champions League

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ