Μπάρνσλεϊ: Αποκλείστηκε από το Κύπελλο Αγγλίας λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή της

Μπάρνσλεϊ: Αποκλείστηκε από το Κύπελλο Αγγλίας λόγω αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή της

Η Μπάρνσλεϊ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Αγγλίας καθώς χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστή που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις, όπως ενημέρωσε επίσημα η Αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η Μπάρνσλεϊ αποβλήθηκε από το Κύπελλο Αγγλίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου επειδή έβαλενα αγωνιστεί παίκτη που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις στη νίκη της (3-0) σε επαναληπτικό αγώνα στον πρώτο γύρο επί της Χόρσαμ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (22/11) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA).

«Η FA αναφέρει ότι ο παίκτης δεν ήταν κατάλληλος για αυτό τον επαναληπτικό, καθώς δεν είχε δηλωθεί σωστά…» ανέφερε η FA σε ανακοίνωσή της.
«Τα μέλη της επιτροπής διέταξαν να απομακρυνθεί ο Μπάρνσλεϊ από τη διοργάνωση και να απονεμηθεί στη Χόρσαμ ο αγώνας και η πρόκριση στον δεύτερο γύρο», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης: Οι πόζες της Μαρίας Κορινθίου με μαύρα εσώρουχα που… «έριξαν» το Instagram (pics, vid)

Η Μπάρνσλεϊ, ομάδα της League One παραδέχτηκε την παράβαση:
«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς, τους παίκτες και το προσωπικό μας για αυτό το λυπηρό λάθος», ανέφερε ο Μπάρνσλεϊ σε ανακοίνωσή της.
«Αυτό το λάθος, αν και ακούσιο, πέφτει πολύ κάτω από τα υψηλά πρότυπα που θέσαμε σε αυτόν τον σύλλογο και απλά δεν είναι αυτό που σας αξίζει.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ