Άρης: Επέστρεψε ο Μπράμπετς

Άρης: Επέστρεψε ο Μπράμπετς

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και πήρε μέρος στην προπόνηση του Άρη, ενώ τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο (26/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ήταν το νέο πρόσωπο στη σημερινή (22/11) προπόνηση των παικτών του Άρη στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου». Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο (26/11) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, συντηρητικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε και σήμερα ο Φράνκο Φεράρι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: O Πετρούσεφ, ο μάνατζερ κλειδί, ο Ντόρσεϊ και το επόμενο «διπλό» χτύπημα

Αναλυτικά η η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, rondo game και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης) ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (26/11, 20:30), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Στη σημερινή προπόνηση, στην οποία έδωσε το «παρών» ο Γιακούμπ Μπράμπετς (αύριο αναμένεται να επιτρέψει στις προπονήσεις και ο Άλβαρο Σαμόρα, ολοκληρώνοντας -με τη σειρά του- τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα), όπως και χθες, ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς συμμετείχε και πάλι στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, ο Φράνκο Φεράρι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ οι Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα και Μάνου Γκαρθία έκαναν ατομικό.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ