Συγκλονίζει ο Ταξιάρχης Φούντας: «Δέχθηκα μπούλινγκ στην Αμερική, ήμουν κοντά στο να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Συγκλονίζει ο Ταξιάρχης Φούντας: «Δέχθηκα μπούλινγκ στην Αμερική, ήμουν κοντά στο να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Ο Ταξιάρχης Φούντας ξέσπασε, για τις άδικες κατηγορίες που του προσάψανε στην Αμερική.

Ο Φούντας τέσσερις μήνες μετά την αποχώρησή του από τη DC UNITED, σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, αποκάλυψε πως βρέθηκε κοντά στην απόσυρση από την ενεργό δράση.

«Πολλές φορές σου λένε θα βοηθήσουν και σε μαχαιρώνουν πισώπλατα. Μεγάλο λάθος η Αμερική», ήταν μερικά από τα λόγια του στη συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό της Τραμπζονσπόρ.

Διαβάστε επίσης: Να κάνει το Φράιμπουργκ σημείο αναφοράς…

Ο διεθνής επιθετικός βρέθηκε στο σημείο να στιγματιστεί για μια ρατσιστική φράση, που όπως επαναλαμβάνει δεν χρησιμοποίησε ποτέ εναντίον αντιπάλου του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σχετικά με τη πορεία του στην Αμερική:

«Σκέφτηκα ακόμη και να σταματήσω το ποδόσφαιρο μετά το μπούλινγκ που δέχθηκα στην Αμερική. Αυτό συνέβη διότι δύο παίκτες είπαν πως είμαι ρατσιστής. Κάθε φορά που επέστρεφα σπίτι έλεγα στη σύζυγο μου και συγχωρέστε με για την έκφραση, αλλά δεν ήθελα να παίζω αυτό το γ….ο ποδόσφαιρο.

Έκλαιγα κάθε μέρα γιατί δεν είπα αυτά τα πράγματα. Τους σέβομαι όλους, από τον νεότερο μέχρι τον μεγαλύτερο. Όταν συνέβη αυτό, άρχισα να βλέπω τα πάντα διαφορετικά. Πολλές φορές έρχονται άνθρωποι και σου λένε πως θα σε βοηθήσουν, αλλά σε μαχαιρώνουν πισώπλατα. Δεν θέλω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου και στην οικογένεια μου. Για μένα και την οικογένεια μου, η Αμερική ήταν ένα μεγάλο λάθος για την καριέρα μου».

Ο Φούντας παράλληλα εξήγησε, γιατί επέλεξε την Τραμπζονσπόρ για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Δεν έχω κατακτήσει ποτέ πρωτάθλημα. Είναι κάτι που θέλω να βιώσω. Να κατακτήσω ένα τρόπαιο. Προτού έρθω, γνώριζα πως η Τραμπζονσπόρ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και ήθελα να ζήσω αυτό το συναίσθημα, να απολαύσω την χαρά μια τέτοιας διάκρισης. Ελπίζω να το καταφέρω στην Τραμπζονσπόρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ