To Σαββατοκύριακο που «τίναξε» το στοίχημα στον αέρα: Όταν χάνουν μαζί η Μπάγερν, η Μπάρτσα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

To Σαββατοκύριακο που «τίναξε» το στοίχημα στον αέρα: Όταν χάνουν μαζί η Μπάγερν, η Μπάρτσα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (vids)

Οι… μπόμπες του Σαββατοκύριακου στο «στοίχημα». Και…

Τέσσερα έφαγε η Μπάρτσα χθες βράδυ από τη Χιρόνα, σε ένα αποτέλεσμα που έκλεισε με τρόπο ηχηρό ένα τρελό και απίθανο Σαββατοκύριακο από εκείνα που οι «παίκτες» του στοιχήματος δεν θέλουν ούτε να το… σκέφτονται.

Το διήμερο που ισοπεδώθηκαν πολλά και μεγάλα φαβορί από εκείνα που λογικά τραβούν πάνω ένα πολύ μεγάλο ποντάρισμα. Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Δέχθηκε πέντε γκολ η Μπάγερν Μονάχου στη Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ σε ένα από εκείνα τα γκολ που μένουν στην ιστορία. Δέχθηκε τρία γκολ δια περιπάτου μέσα στο Ολντ Τράφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μπόρνμουθ. 

Διαβάστε επίσης: Στις 12:30 οι ανακοινώσεις: Τι θα πει η Κυβέρνηση για τα γήπεδα- Το επικρατέστερο σενάριο

Δεν νίκησε η Μπενφίκα στην έδρα της, την Φερένσε σε μια αναμέτρηση που οι Λουζιτανοί «σταμάτησαν» στις 37 (!!!) τελικές προσπάθειες από τις οποίες πήραν μόνο το γκολ της ισοπαλίας.
Ακόμη και η Σέλτικ που παραδοσιακά κάνει πλάκα στη Σκωτία έχασε με ανατροπή στην έδρα της Κιλμάρνοκ! Μιλάμε για… χαμούλη, που έβγαλε βόλτα τους κουβάδες ανά την Ευρώπη.

Και στο στοίχημα που προηγήθηκε τις αναμετρήσεις, αλλά και στο live για όλους εκείνους που πίστεψαν ότι μέσα από την διαδρομή των ματς θα προέκυπτε μια… επανόρθωση.

Μπαρτσελόνα – Χιρόνα 2-4

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου 5-1 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ 0-3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ