Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης συμφώνησαν να μην έχουν φιλοξενούμενους οπαδούς στα μεταξύ τους παιχνίδια

Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης συμφώνησαν να μην έχουν φιλοξενούμενους οπαδούς στα μεταξύ τους παιχνίδια

Σε μια ιδιαίτερη συμφωνία ήρθαν Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης προκειμένου να μην συμβούν ξανά επεισόδια οπαδών των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Δύο από τις κορυφαίες ομάδες του Βελγίου, η Άντερλεχτ και η Σταντάρ Λιέγης, πήραν μια σημαντική απόφαση προκειμένου να συμβάλλουν στη πάταξη της οπαδικής βίας. Συγκεκριμένα, οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία έτσι ώστε να μην έχουν φιλοξενούμενους οπαδούς στα μεταξύ τους παιχνίδι έως το 2025.

Οι δύο ομάδες έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από την οπαδική βία στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς τα τελευταία 6 χρόνια τέσσερεις αγώνες έχουν διακοπεί λόγω επεισοδίων των οπαδών τους στις εξέδρες, ενώ δύο από αυτά δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, με το αθλητικό δικαστήριο της χώρας να αποφασίζει για την τύχη τους.

Διαβάστε επίσης: Record: Αυτόν τον μπακ κλείνει ο Ολυμπιακός από τώρα για το καλοκαίρι

Μόλις την περασμένη Πέμπτη στον αγώνα για το Κύπελλο Βελγίου, η μεταξύ τους αναμέτρηση διακόπηκε για αρκετή ώρα, ενώ η Άντερλεχτ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με αρκετή καθυστέρηση.

Μετά το τελευταίο περιστατικό, Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης είναι αντιμέτωπες με τιμωρία από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, η οποία προβλέπει ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ