Αλ Αχλί – Αλ Ιτιχάντ 3-1: Έριξε στο «καναβάτσο» τα εκατομμύρια των Σαουδαράβων

Αλ Αχλί – Αλ Ιτιχάντ 3-1: Έριξε στο «καναβάτσο» τα εκατομμύρια των Σαουδαράβων

Σπουδαία εμφάνιση από την αιγυπτιακή Αλ Αχλί που επικράτησε με 3-1 των αστεριών της Αλ Ιτιχάντ και πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Η αιγυπτιακή Αλ Αχλί, πρωταθλήτρια Αφρικής, έκανε… φύλλο και φτερό την «πανάκριβη» Αλ Ιτιχάντ των Καρίμ Μπενζεμά, Ενγκολό Καντέ και Φαμπίνιο, τη νίκησε με 3-1 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Η Αλ Αχλί έκλεισε θέση για τον ημιτελικό της Δευτέρας (18/12) με τη βραζιλιάνικη Φλουμινένσε, νικήτρια του Copa Libertadores.

Διαβάστε επίσης: Tελικά ποιος έχει το δίπλωμα του Λουτσέσκου; Η πληρωμένη απάντηση του Ρουμάνου προπονητή στη Τούμπα

Στο «King Abdullah Sports City» της Τζέντα, η Αλ Αχλί προηγήθηκε στο 21′ με το εύστοχο πέναλτι του Μααλούλ. Στο 45′ ο Μπενζεμά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σεναουί απ’ την άσπρη βούλα, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ της αιγυπτιακής ομάδας με τους Ελ Σαχάτ (59′) και Ασούρ (62′).

Ο Μοντέστε πέρασε στο γήπεδο στο 87ο λεπτό για τους Αιγύπτιους και μόλις 2 λεπτά αργότερα, στο 89′ είδε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και αποβλήθηκε.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία ήταν να μειώσει στο σκορ, με τον Καρίμ Μπενζεμά να σημειώνει το γκολ της τιμής στο 90’+2′ για την Αλ Ιτιχάντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ