Χωρίς οπαδούς στο «Celtic Park» η Ρέιντζερς

Χωρίς οπαδούς στο «Celtic Park» η Ρέιντζερς

Δεν θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της η Ρέιντζερς στο μεγάλο ντέρμπι με τη Σέλτικ.

Η Ρέιντζερς δεν θα έχει την υποστήριξη των φιλάθλων της στη σύγκρουση με τη Σέλτικ στο «Celtic Park» στις 30 Δεκεμβρίου, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσω ανακοίνωσής της.

Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί δεν ήταν παρόντες στους πρόσφατους αγώνες ντέρμπι «Old Firm», συμπεριλαμβανομένης της νίκης 1-0 της Σέλτικ στο «Ibrox» τον Σεπτέμβριο, λόγω διαφωνίας για την έκδοση εισιτηρίων για την ασφάλεια των φιλάθλων.

Διαβάστε επίσης: Πως η οικογένεια Στάνκοβιτς σε ένα 24ωρο βρήκε μπροστά της δύο φορές τον Ολυμπιακό

Σε ανακοίνωσή της σήμερα (19/12), η Ρέιντζερς ανέφερε ότι ήταν «εξαιρετικά απογοητευμένη» που δεν παρευρέθηκαν οπαδοί παρά το γεγονός ότι κέρδισαν μια υπόθεση που υποβλήθηκε σε υποεπιτροπή του διοικητικού συμβουλίου της Σκωτίας Professional Football League (SPFL).

«Η υποεπιτροπή συμφώνησε με τη Ρέιντζερς ότι η στάση της Σέλτικ FC να παρέχει μηδενικά εισιτήρια στους οπαδούς της Ρέιντζερς ήταν παράλογη», πρόσθεσε η Ρέιντζερς. «Παρά το γεγονός ότι η υποεπιτροπή συμφώνησε με τη Ρέιντζερς, η υποεπιτροπή δεν ήταν πρόθυμη να καθορίσει ποιος θα ήταν ο λογικός αριθμός εισιτηρίων για τον αγώνα. Η υποεπιτροπή δεν μπόρεσε να προσδιορίσει αυτόν τον εύλογο αριθμό λόγω του γεγονότος ότι το άλλο μέρος δεν είχε υποβάλει αρκετά στοιχεία για αυτό το θέμα, παρόλο που είχε άφθονες ευκαιρίες να το πράξει τις εβδομάδες και τους μήνες πριν από την ακρόαση. Η θέση της Ρέιντζερς ήταν πάντα σαφής. Θέλουμε εκτός έδρας φιλάθλους από όλους τους συλλόγους στο γήπεδό μας και επιθυμούμε αυτό να ανταποκρίνεται όταν ταξιδεύουμε σε γήπεδα άλλων συλλόγων.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ