League Cup: Προκρίσεις στα πέναλτι για Τσέλσι και Φούλαμ, πέρασε και η Μίντλεσμπρο

League Cup: Προκρίσεις στα πέναλτι για Τσέλσι και Φούλαμ, πέρασε και η Μίντλεσμπρο

Θέση στα ημιτελικά του League Cup έκλεισαν οι Τσέλσι, Φούλαμ και Μίντλεσμπρο που προκρίθηκαν επί των Νιούκαστλ, Έβερτον και Πορτ Βέιλ αντίστοιχα.

Στα ημιτελικά του League Cup προκρίθηκαν οι Τσέλσι, Φούλαμ και Μίντλεσμπρο. Οι δύο πρώτες χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι απέναντι σε Νιούκαστλ και Έβερτον αντίστοιχα, ενώ η τρίτη έκανε περίπατο με 3-0 επί της Πορτ Βέιλ.

Στο Στάμφορντ Μπριτζ η Νιούκαστλ προηγήθηκε στο 16ο λεπτό όταν ο Γουίλσον εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Μπαντιασίλ και πλάσαρε με το εξωτερικό τον Πέτροβιτς για το 0-1. Η Τσέλσι ισοφάρισε σε 1-1 στο 90+2′ με τον Μούντρικ και έστειλε το ματς στα πέναλτι, εκεί όπου οι «μπλε» νίκησαν με 4-2 και προκρίθηκαν.

Διαβάστε επίσης: Πως η οικογένεια Στάνκοβιτς σε ένα 24ωρο βρήκε μπροστά της δύο φορές τον Ολυμπιακό

Το αυτογκόλ του Κιν στο 42′ έδωσε προβάδισμα στη Φούλαμ, αλλά η Έβερτον ισοφάρισε σε 1-1 στο 82′ με τον Μπέτο και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Εκεί η Φούλαμ επικράτησε με 7-6 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Τέλος, η Μίντλεσμπρο επικράτησε με 3-0 της Πορτ Βέιλ εκτός έδρας και πέρασε άνετα στους «4». Χόουσον (12′), Ρότζερς (23’) και Κρουκς (53’) ήταν οι σκόρερ για τους νικητές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ