Ουράβα – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με σβηστές μηχανές οι «Πολίτες»

Ουράβα – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με σβηστές μηχανές οι «Πολίτες»

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα με 3-0 της Ουράβα και έκλεισε ραντεβού με την Φλουμινένσε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι που επικράτησε με 3-0 της Ουράβα στο «King Abdullah Sports City» και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων όπου την περίμενε ήδη η Φλουμινένσε του Μαρσέλο.

Με τον Χάαλαντ να μένει στον πάγκο όπου μετά από μήνες ήταν και ο Ντε Μπρόινε, οι «Πολίτες» είδαν τους Ιάπωνες να τους βάζουν πολύ δύσκολα για ένα ημίχρονο, αλλά στο 45′ βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σκόρερ ο Χεϊλμπρότεν με αυτογκόλ στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Ελ Αραμπί, χάνει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Αυτό το γκολ έκανε τα πράγματα πιο εύκολα για τη Σίτι που στο 52′ έκανε το 2-0 με τον Κόβασιτς από ασίστ του Γουόκερ. Το τελικό 3-0 ήρθε στο 59′ με γκολ του Μπερνάρντο που έβαλε ουσιαστικά τέλος στη σεμνή τελετή.

Ουράβα: Νισικάβα, Σολτς, Χεϊλμπρότεν, Ιβάο (78’ Σιμπάτο), Σεκίνε, Κοϊζούμι (64’ Νακατζίμα), Οκούμπο (57’ Σαλκ), Ακιμότο, Ίτο (57’ Οκγιβάρα), Γιασούι, Καντέ (64’ Λίνσεν)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς (77’ Γκόμεθ), Ακέ, Ακάντζι (65’ Γκβάρντιολ), Ρόδρι (77’ Φίλιπς), Κόβατσιτς, Νούνες, Μπερνάρντο Σίλβα (64’ Μπομπ), Φόντεν (65’ Άλβαρες), Γκρίλις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ