Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 5-1: Πρόκριση με ξέσπασμα

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 5-1: Πρόκριση με ξέσπασμα

Κόκκινο πάρτι πρόκρισης στους «4» του League Cup από την Λίβερπουλ αφού επικράτησε με 5-1 της Γουέστ Χαμ

Η Λίβερπουλ εμφανίστηκε αποφασισμένη και αποτελεσματική κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ», καταφέρνοντας με το εμφατικό 5-1 να περάσει στα ημιτελικά του φετινού League Cup.

Με αρκετές αλλαγές στην 11άδα τους, αλλά με μεγάλη διαφορά στον τρόπο προσέγγισης του ματς οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ».

Διαβάστε επίσης: Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3: Τον κράτησαν Βεργέτης, Τσαγκαράκης, το «καθάρισε» ο Γερεμέγεφ

Οι «κόκκινοι» με τον Σαλάχ στον πάγκο, είχαν διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών δίχως να δεχθούν ούτε μια στο πρώτο ημίχρονο! Ο Κέλεχερ είχε άνετο πρώτο ημίχρονο και οι συμπαίκτες του φρόντισαν στις περισσότερες των περιπτώσεων να μην αφήνουν την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες να φτάνει στην περιοχή του.

Ο Ντόμινικ Σόμποσλαϊ στο 29ο λεπτό με μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ νικώντας τον Αρεολά για το 1-0 των γηπεδούχων, με τον Μαγυάρο να σκοράρει μονάχα με εντυπωσιακά τελειώματα από απόσταση και να παίρνει τα πάνω του με αυτό το γκολ, αφού το τελευταίο διάστημα βρέθηκε σε πιο μέτρια επίπεδα απόδοσης.

Όλα τελείωσαν ουσιαστικά στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κέρτις Τζόουνς από τρομερά δύσκολη γωνία από αριστερά εντός περιοχής, πλάσαρε τον Αρεολά για το 2-0 της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Στο 71ο λεπτό από υπέροχη και… τυχερή πρωτοβουλία, ο Κονατέ έφτασε κοντά στην αντίπαλη περιοχή και τροφοδότησε τον Χάκπο που με χαμηλό σουτ έκανε τα τρία τα τέρματα της Λίβερπουλ. Οι Λονδρέζοι δεν επέτρεψαν το clean sheet στον Κέλεχερ και ο Μπόουεν κερδίζοντας στη μονομαχία τον Κουάνσα, έκανε ωραίο δεξί τελείωμα με φάλτσο για να μειώσει στο 77′.

Στο 81ο λεπτό από φοβερή μπαλιά του Τρεντ, έτρεξε στον κενό χώρο από το κέντρο του γηπέδου, τελείωσε τη φάση σωστά για το 4-1, ενώ, αντίστοιχο σόλο με την αντίπαλη άμυνα να τον κοιτάζει, έκανε ο Κέρτις Τζόουνς στο 84′ για το τελικό 5-1 της αναμέτρησης.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ (60′ Κονατέ), Κουάνσα, Τσιμίκας (68′ Μπράντλεϊ), Σόμποσλαϊ (60′ Σαλάχ), Έντο (60′ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Τζόουνς, Έλιοτ, Χάκπο (78′ Ντίας), Νούνιες

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Τσούφαλ (72′ Κέρερ), Ογκμπόνα, Μαυροπάνος, Τζόνσον, Άλβαρες (81′ Ινγκς), Σούτσεκ, Φορνάλς, Κούντους (72′ Γουόρντ-Πράους), Μπενραχμά (57′ Πακετά), Μπόουεν

Τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης στο League Cup Αγγλίας έχουν ως εξής: 

  • Έβερτον-Φούλαμ          1-1 (6-7 στα πέναλτι)
  • Πορτ Βέιλ-Μίντλεσμπρο   0-3
  • Τσέλσι-Νιούκαστλ        1-1 (4-2 στα πέναλτι)
  • Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ    5-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ