Φελίπε Μέλο: «Δεν ξεκίνησα κανέναν καυγά, ο Γκρίλις δεν σεβάστηκε την Φλουμινένσε»

Φελίπε Μέλο: «Δεν ξεκίνησα κανέναν καυγά, ο Γκρίλις δεν σεβάστηκε την Φλουμινένσε»

Ο Φελίπε Μέλο με δηλώσεις που έκανε θέλησε να δώσει την δικιά του οπτική σχετικά με την ένταση που επικράτησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Σίτι- Φλουμινένσε

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων της FIFA επικρατώντας με 4-0 της Φλουμινένσε, και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2023, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ονειρικό για τους Πολίτες.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο μέσος της βραζιλιάνικης ομάδας Φελίπε Μέλο ενεπλάκη σε καυγά με κάποιους ποδοσφαιριστές των Πρωταθλητών Αγγλίας και τους κατηγόρησε για ασέβεια προς την Φλουμινένσε και τους φιλάθλους της.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από την Αργεντινή: «Ο Παλαβεσίνο έχει στο… περίμενε τη Σαν Λορέντζο λόγω Ολυμπιακού» (vid)

Ο 39χρονος μέσος, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μια τεράστια καριέρα σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική, γενικά χαρακτηρίζεται από τον έντομο χαρακτήρα του και τον σκληρό τρόπο που αγωνίζεται. Ωστόσο, ο Μέλο μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, εξήγησε τι τον οδήγησε σε αυτή την αντίδραση.

«Έχω δει ηλίθιους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να λένε ότι ξεκίνησα έναν καυγά. Δεν ήθελα καμία σύγκρουση. Ο Γκρίλις δεν σεβάστηκε τον σύλλογο της Φλουμινένσε και δεν θα το αφήσω ποτέ να συμβεί αυτό. Όπου κι αν βρίσκομαι, πάντα θα παλεύω. Φώναζε «όλε» στο τέλος του παιχνιδιού» ανέφερε αρχικά ο Φελίπε Μέλο.

Και συνέχισε λέγοντας: «Ένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να το κάνει αυτό στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξεκίνησα κανένα επεισόδιο, αντίθετα, πήγα να υπερασπιστώ τον Μαρτινέλι, τον οποίο επέπληξε ο Γκρίλις. Πήγε να τα βάλει με ένα παιδί, αλλά δεν μπορεί να τα βάλει με έναν άντρα. Δεν μετανιώνω. Θα το έκανα ξανά. Είμαι πολεμιστής.

Όλη μου η ζωή ήταν έτσι, αλλά πάντα σεβόμουν. Όταν νικήσαμε ένα παιχνίδι με 10-1 για το Copa Sudamericana, η Φλουμινένσε σεβάστηκε. Όταν νικήσαμε τη Ρίβερ με 5-1, τη σεβαστήκαμε επίσης. Όταν κερδίσαμε τον τελικό του Copa Libertadores, το ίδιο έγινε κόντρα στη Μπόκα. Και έτσι θα είναι για πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ