O Mπέλινγκχαμ πήγε να δει τον αδερφό του στον αγώνα της Σάντερλαντ με την Κόβεντρι

O Mπέλινγκχαμ πήγε να δει τον αδερφό του στον αγώνα της Σάντερλαντ με την Κόβεντρι

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ είδε από κοντά τον αδερφό του, Τζομπ, να αγωνίζεται στον αγώνα της Τσάμπιονσιπ, μεταξύ Σάντερλαντ και Κόβεντρι

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ βρίσκεται σε περίοδο διακοπών αφού ο 20χρονος αστέρας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη Πέμπτη, με την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του κόντρα στην Αλαβές (0-1).

Πλέον, η Βασίλισσα επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους στις αρχές του νέου χρόνου και οι ποδοσφαιριστές της βρίσκουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μέσα στην περίοδο των γιορτών.

Διαβάστε επίσης: Στην τετράδα η Τότεναμ (2-1) – Νίκες παραμονής για Λούτον (1-0) και Μπέρνλι (0-2)

Ο 20χρονος αστέρας των Μερένχες βρίσκεται στην Αγγλία αυτές τις μέρες και βρήκε την ευκαιρία να δει από κοντά τον αδερφό του, Τζομπ, να αγωνίζεται στον αγώνα της Σάντερλαντ απέναντι στη Κόβεντρι για την 23η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ.

Ο Άγγλος διεθνής έδωσε το παρόν στο «Στάδιο του Φωτός» και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του αδερφού του και τον συμπαικτών του κόντρα στην Κόβεντρι.

Ωστόσο, η παρουσία του εκεί δεν έφερε… γούρι αφού η Σάντερλαντ γνώρισε την ήττα με 3-0, χάνοντας έδαφος στην μάχη που δίνει για την είσοδο στο πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ