Τα 10 πλουσιότερα ζευγάρια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο (pics, vids)

Τα 10 πλουσιότερα ζευγάρια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο (pics, vids)

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες, Λιονέλ Μέσι και Αντονέλα Ροκούτσο είναι μερικά από αυτά…

«Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα» αναφέρει η γνωστή ρήση και τα παρακάτω ζευγάρια την επιβεβαιώνουν σε απόλυτο βαθμό. Πετυχημένοι ποδοσφαιριστές, με σπουδαίες διακρίσεις στο ενεργητικό τους, πασίγνωστοί σε όλο τον κόσμο, έχουν δίπλα τους δυναμικές γυναίκες, που τους κρατούν σε… ισορροπία και τους βοηθούν όχι μόνο να ελέγξουν τα οικονομικά τους, αλλά και να τα αυξήσουν.

Αναγνωρίσιμα ζευγάρια που μαγνητίζουν τα βλέμματα όπου και εάν βρίσκονται, όλες τις ώρες της ημέρας, με τις εφημερίδες, αλλά και τις ιστοσελίδες σε παγκόσμιο επίπεδο να ασχολούνται μαζί τους καθημερινά και να γράφουν συνεχώς ειδήσεις και θέματα. Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες, Λιονέλ Μέσι και Αντονέλα Ροκούτσο, Ρόμπερτ και Αννα Λεβαντόφσκι, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και Ανα Ιβάνοβιτς, Τόμας και Λίσα Μίλερ, Ραχίμ Στέρλινγκ και Πέιζ Μίλιαν.

Διαβάστε επίσης: Ο καθρέφτης και οι βαθμοί…

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ – 514 εκατ. δολάρια!

Ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια στον κόσμο. Παντρεύτηκαν το 1999 και έχουν τέσσερα παιδιά. Ο Ντέιβιντ υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους μεσοεπιθετικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ενώ πλέον είναι συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι (MLS). Η Βικτόρια ήταν τραγουδίστρια και μάλιστα υπήρξε μέλος των Spice Girls. Πλέον ασχολείται με την μόδα ως σχεδιάστρια. Η κοινή τους περιουσία αγγίζει τα 514 εκατομμύρια δολάρια!

Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες – 512 εκατ. δολάρια

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκονται οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες. Ο,τι και να γράψει κανείς για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ θα είναι λίγο. Ο Ιβηρας έχει δημιουργήσει τον δικό του μύθο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Γνωρίστηκε με την Τζορτζίνα το 2017 σε ένα κατάστημα Gucci και ερωτεύτηκαν αμέσως. Εχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, αν και δεν είναι παντρεμένοι. Η Ισπανίδα, η οποία μάλιστα έχει και ρίζες από την Αργεντινή, ασχολείται με το μόντελινγκ και η κοινή τους περιουσία ανέρχεται στα 512 εκατ. δολάρια.

Λιονέλ Μέσι και Αντονέλα Ροκούτσο – 227 εκατ. δολάρια

Ο Λιονέλ Μέσι τον Δεκέμβριο του 2022 «τερμάτισε» το ποδόσφαιρο, όταν κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Μια σπουδαία στιγμή για τον ίδιο, για τη χώρα του, αλλά και για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Λατινοαμερικάνος σταρ γνώρισε την Αντονέλα Ροκούτσο, όταν ήταν μόλις πέντε ετών, καθώς ο ξάδερφός της ήταν παιδικός του φίλος. Παντρεύτηκαν το 2017, έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και πλέον ζουν στο Μαϊάμι, καθώς ο Λιονέλ Μέσι αγωνίζεται στην Ίντερ Μαϊάμι (MLS). Η Αντονέλα είναι influencer (Instagram), με την κοινή τους περιουσία να φτάνει τα 227 εκατ. δολάρια.

Γουέιν και Κολίν Ρούνεϊ – 226 εκατ. δολάρια

Ο Γουέιν Ρούνεϊ υπήρξε ένας από τους καλύτερους Άγγλους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και συνέδεσε το όνομά του με σπουδαίες στιγμές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γνώρισε την Κολίν όταν ήταν 12 ετών και είναι μαζί από τα 16. Η Κολίν ασχολήθηκε με τα Media και υπήρξε παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Παντρεύτηκαν το 2008 και έχουν αποκτήσει τέσσερις γιους. Η σχέση τους έχει περάσει από πολλές… τρικυμίες, αλλά παραμένουν μαζί και η συνολική τους περιουσία φτάνει τα 226 εκατ. δολάρια.

Σέρχιο Ράμος και Πιλάρ Ρούμπιο – 150 εκατ. δολάρια

Ένας θρύλος του ισπανικού ποδοσφαίρου και της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε ό,τι υπήρχε. Ο Ιβηρας σέντερ μπακ πλέον βρίσκεται στα 37 και αγωνίζεται στη Σεβίλλη, από την οποία ξεκίνησε. Είναι ζευγάρι με την Πιλάρ Ρούμπιο από το 2012 και παντρεύτηκαν το 2019. Η Πιλάρ ξεκίνησε από ρεπόρτερ, στη συνέχεια έγινε παρουσιάστρια στην ισπανική τηλεόραση και πλέον θεωρείται ως μια από τις πιο διάσημες περσόνες της χώρας. Η κοινή τους περιουσία αγγίζει τα 150 εκατομμύρια δολάρια και αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα πλουσιότερα ζευγάρια στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ρόμπερτ και Αννα Λεβαντόφσκι – 130 εκατ. δολάρια

Ο Πολωνός επιθετικός κέρδισε ό,τι μπορούσε να κερδίσει με την Μπάγερν Μονάχου και πλέον αγωνίζεται στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Είναι παντρεμένος με την Αννα Λεβαντόφσκι από το 2013 και έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Η Αννα υπήρξε σπουδαία αθλήτρια του καράτε και έχει στο ενεργητικό της πολλά μετάλλια. Η κοινή τους περιουσία φτάνει τα 130 εκατ. δολάρια.

Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και Ανα Ιβάνοβιτς – 106 εκατ. δολάρια

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ έκανε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής, με τον Γερμανό να κατακτά δεκάδες τρόπαια και να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του αθλήματος. Είναι ζευγάρι με την πρώην τενίστρια, Ανα Ιβάνοβιτς από το 2014. Το 2016 παντρεύτηκαν και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η Σέρβα υπήρξε Νο.1 στον κόσμο (WTA) για 12 εβδομάδες, ενώ στην καριέρα της κατέκτησε μεταξύ άλλων το Ρολάν Γκαρός (2008). Τώρα, έχουν αποσυρθεί και οι δύο από την ενεργό δράση, με την κοινή τους περιουσία να ξεπερνάει τα 100 εκατ. δολάρια.

Μάριο και Αννα-Κάθριν Γκέτσε – 85 εκατ. δολάρια

Στην 8η θέση της σχετικής λίστας με τα πλουσιότερα ζευγάρια βρίσκονται οι Μάριο και Αννα-Κάθριν Γκέτσε. Ο Γερμανός, που έμεινε στην ιστορία για το γκολ που πέτυχε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, αγωνίζεται στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.  Σύζυγός του είναι το μοντέλο, Αννα-Κάθριν, με την οποία γνωρίστηκαν το 2012. Πέντε χρόνια αργότερα παντρευτήκαν. Η εντυπωσιακή καλλονή είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στη Γερμανία, με την κοινή τους περιουσία να φτάνει τα 85 εκατ. δολάρια.

Τόμας και Λίσα Μίλερ – 55.1 εκατ. δολάρια

Ο Τόμας Μίλερ έχει συνδέσει το όνομά του με την Μπάγερν Μονάχου και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της γερμανικής ομάδας. Γνώρισε τη σύντροφό του, Λίσα, το 2007 και το 2009 παντρεύτηκαν. Η Λίσα ήταν αθλήτρια ιππασίας και είναι μια από πιο γνωστές περσόνες της χώρας, με τον λογαριασμό της στο Instagram να ξεπερνάει τους 200.000 ακολούθους, ενώ η κοινή τους περιουσία φτάνει τα 55.1 εκατ. δολάρια.

Ραχίμ Στέρλινγκ και Πέιζ Μίλιαν – 46 εκατ. δολάρια

Την 10άδα συμπληρώνουν οι Ραχίμ Στέρλινγκ και Πέιζ Μίλιαν. Ο Βρετανός επιθετικός είναι ένας από τους διάσημους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας. Εχει παίξει σε Λίβερπουλ και Σίτι, ενώ πλέον αγωνίζεται στην Τσέλσι. Σύντροφός του είναι η Πέιζ Μίλιαν, η οποία ασχολείται με τα οικονομικά. Υπήρξε λογίστρια και πλέον έχει την εταιρεία ακινήτων Milian Property with Sterling. Το ζευγάρι έχει περιουσία άνω των 40 εκατ. δολαρίων. Χρήματα τα οποία έχει συγκεντρώσει από το ποδόσφαιρο και την κοινή του επιχειρηματική περιπέτεια στην αγορά ακινήτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ