Μέσι και Σουάρες επέστρεψαν στις προπονήσεις με την Ίντερ Μαϊάμι (pics)

Μέσι και Σουάρες επέστρεψαν στις προπονήσεις με την Ίντερ Μαϊάμι (pics)

H Ίντερ Μαϊάμι ξεκίνησε τις προπονήσεις εν όψει της νέας σεζόν που ξεκινάει τον Φλεβάρη και στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο αμερικανικός σύλλογος ξεχωρίζουν οι πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα, Μέσι και Σουάρες

Η Ίντερ Μαϊάμι επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις (13/1) προκειμένου να είναι όσο πιο έτοιμη μπορεί στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου τον ερχόμενο Φλεβάρη.

Στην σημερινή πρώτη προπόνηση της χρονιάς όπως είναι λογικό τα βλέμματα έπεσαν στους πρώην αστέρες της Μπαρτσελόνα και καλούς φίλους, Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, οι οποίοι βρίσκονται ξανά στην ίδια ομάδα μετά από περίπου 4 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ο Παλάσιος «λύτρωσε» την Λεβερκούζεν στο 94′ (1-0) – Στραβοπάτημα για Λειψία (0-1)

Όπως φάνηκε και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε ο αμερικανικός σύλλογος, οι Μέσι και Σουάρες ήταν αχώριστοι στο προπονητικό κέντρο, κάνοντας πραγματικότητα αυτό που ήθελαν -όπως είχαν τονίσει άλλωστε- από τη στιγμή που αποχώρησαν από τους «μπλαουγκράνα»: να αγωνίζονται μαζί και να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.

Να θυμίσουμε ότι από πέρυσι στην Ίντερ Μαϊάμι βρίσκονται ακόμα δύο πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα, οι Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπούσκετς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ