Με Μιλίσεβιτς και αρκετές απουσίες η αποστολή της Κηφισιάς κόντρα στον Ολυμπιακό

Με Μιλίσεβιτς και αρκετές απουσίες η αποστολή της Κηφισιάς κόντρα στον Ολυμπιακό

Αρκετές απουσίες έχει να διαχειριστεί ο Ντέιβιντ Νίλσεν για την αναμέτρηση της Κηφισιάς κόντρα στον Ολυμπιακό. Αντίθετα συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ο Μιλίσεβιτς και ο Νίνης

Η Κηφισιά αναμένεται να παραταχτεί με αρκετές απουσίες στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (14/1, 17:00), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

O Nτέιβιντ Νίλσεν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Οι Αλμπέρτο Μποτία, Λoΐκ Λαντρ και Ανδρέας Τεττέι θα εκτίσουν ποινή για τη συμπλήρωση καρτών. Επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι  Λούκα Τσάπαν και Αντώνης Παπασάββας, οι οποίοι υπέστησαν θλάση σε προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Πήγασος Πολίχνης 3-1: «Καθάρισε» τον Πήγασο, και πάει για «τελικό» με τη Ζιράτ

Εκτός βρίσκονται οι τραυματίες Πάνος Πρίτσας και Μοργκάν Σναϊντερλάν, ο οποίος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας του στη Γαλλία, έχει επιστρέψει στην Αθήνα και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, ενώ για τακτικούς λόγους δεν βρίσκεται στην αποστολή ο Λούμορ.

Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθέντας Βόσνιος αριστερός μπακ, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, ενώ επιστρέφει ο Σωτήρης Νίνης. O 33χρονος μεσοεπιθετικός έχει να μπει σε αποστολή από τις 12 Νοεμβρίου, όταν είχε αγωνιστεί ως αλλαγή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Γιάννης Νικοπολίδης, Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Μάρκο Γκόμπελιτς, Γιάννης Μασούρας, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Μάνος Σμπώκος, Νίκος Πέιος, Σωτήρης Νίνης, Ίλιαν Ίλιεφ, Φακούντο Σολόα, Τζακ Ιπαλίμπο, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ματέους Σάντος, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Τιεβί Μπιφουμά, Νικολάς Αντερέγκεν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ