Νάπολι – Ίντερ 0-1: Σήκωσε το Σούπερ Καπ με «λυτρωτή» Λαουτάρο

Νάπολι – Ίντερ 0-1: Σήκωσε το Σούπερ Καπ με «λυτρωτή» Λαουτάρο

Ένα γκολ του Λαουτάρο στις καθυστερήσεις ήταν αρκετό για να δώσει στην Ίντερ το Σούπερ Καπ με 1-0 επί της Νάπολι που έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σιμεόνε από το 60'.

Στην Ίντερ η πρώτη κούπα της σεζόν στην Ιταλία! Χάρη σε ένα γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, οι «νερατζούρι» νίκησαν με 1-0 τη Νάπολι και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ στο Ριάντ. Από το 60′ με δέκα παίκτες έπαιζαν οι «παρτενοπέι» λόγω αποβολής του Σιμεόνε και δεν άντεξαν στην πίεση της ομάδας του Ιντζάγκι.

Η Ίντερ κυριάρχησε από το ξεκίνημα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να τα σκοράρει, αλλά οι Ντιμάρκο, Τσαλχάνογλου και Λαουτάρο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Ο τελευταίος βέβαια σκόραρε στο 38′, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 85-80: Πήγε για την τεράστια ανατροπή αλλά το έχασε ο Γκος…

Στο 51′ με τον Κβαρατσχέλια απείλησε για πρώτη φορά η Νάπολι και εννιά λεπτά μετά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Σιμεόνε. Η Ίντερ πίεσε ασφυκτικά για το γκολ με παίκτη παραπάνω, έχασε μεγάλες ευκαιρίες κυρίως με τον Τουράμ και βρήκε τελικά το γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Παβάρ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λαουτάρο από την καρδιά της προβολής έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Αυτό ήταν το 21ο γκολ στη σεζόν για τον αρχηγό της Ίντερ που έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του.

Νάπολι: Γκολίνι, Ντι Λορέντζο, Ζέσους, Ματσόκι (74’ Ρουί), Ραχμάνι, Λομπότκα, Καγιούστε (74’ Ραζπαντόρι), Πολιτάνο (70’ Λίντστρεμ), Τζέρμπιν (58’ Έστιγκορντ), Κβαρατσχέλια (70’ Γκαετάνο), Σιμεόνε

Ίντερ: Ζόμερ, Νταρμιάν, Ντιμάρκο (81’ Σάντσες), Ντε Φράι (62’ Κάρλος Αουγούστο), Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαρέλα (62’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν, Τουράμ (81’ Αρναούτοβιτς), Λαουτάρο Μαρτίνες (90+3’ Μπίσεκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ