Ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό των Ρουγκάλα και Ντάουντα

Ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό των Ρουγκάλα και Ντάουντα

Ο ΠΣΑΠΠ στηρίζει έμπρακτα τους δύο ποδοσφαιριστές.

Με επίσημη ανακοίνωση του ο ΠΣΑΠΠ στέκεται στο πλευρό τόσο του Κώστα Ρουγκάλα ο οποίος δέχθηκε επίθεση κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Διαγόρας Ρόδου – Τηλυκράτης Λευκάδας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί όσο και σε αυτό του Ντάουντα ο οποίος κατήγγειλε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στο ματς ανάμεσα στην Καλαμάτα και τον Ιωνικό.

Διαβάστε επίσης: Οι ομιλίες Καρεμπέ, Κοβάσεβιτς και Καρβαλιάλ στο Ρέντη και ο κοινός στόχος

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Περιστατικά που δεν συνάγουν με τα όσα πρεσβεύει το ποδόσφαιρο και ευρύτερα ο αθλητισμός συνέβησαν σε αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2, όπως καταγγέλθηκαν στον ΠΣΑΠΠ από συναδέλφους μας που αγωνίζονται στην κατηγορία.

Ο Κώστας Ρουγκάλας του Τηλυκράτη Λευκάδας δέχθηκε επίθεση μετά τη λήξη του αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου που διεξήχθη στις 4 Φεβρουαρίου του 2024, η οποία μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα και τον τραυματισμό του. Ο Σύνδεσμος στέκεται στο πλευρό του και θα του παράσχει νομική βοήθεια εφόσον επιθυμεί να οδηγήσει τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης

Ο Αμπιόλα Ντάουντα του Ιωνικού μας κατήγγειλε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Καλαμάτα που διεξήχθη στις 5 Φεβρουαρίου του 2024, την οποία και φυσικά καταδικάζουμε απερίφραστα. Ο ρατσισμός δεν έχει την παραμικρή θέση στην κοινωνία που θέλουμε, πόσο δε στους αγωνιστικούς χώρους και τις εξέδρες, και οφείλουμε να βρισκόμαστε απέναντι σε κάθε μορφή διάκρισης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ