Η Λεβερκούζεν έκανε την ανατροπή κόντρα στην Στουτγκάρδη κι έφυγε για τα ημιτελικά (3-2)

Η Λεβερκούζεν έκανε την ανατροπή κόντρα στην Στουτγκάρδη κι έφυγε για τα ημιτελικά (3-2)

Η Λεβερκούζεν έκανε την ανατροπή κόντρα στην Στουτγκάρδη (3-2) και πανηγύρισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, συνεχίζοντας την αήττητα πορεία της στην φετινή σεζόν

Δεν σταματάει πουθενά την φετινή σεζόν η Λεβερκούζεν. Τι κι αν βρίσκονταν πίσω στο σκορ για 65 λεπτά απέναντι στην Στουτγκάρδη οι Ασπιρίνες έκαναν την ανατροπή και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, χάρις στο γκολ του Τα στο 90ο λεπτό. Έτσι, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο συνέχισε την αήττητη πορεία της σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή σεζόν, αφού δεν έχει χάσει σε κανένα από τα 32 ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης: Καμπράλ: «Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που μου δίνει» (vid)

Η Στουτγκάρδη αιφνιδίασε την Λεβερκούζεν και άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με την κεφαλιά του Άντον, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν το προβάδισμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στο 50′ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Άντριτς, ωστόσο 8 λεπτά αργότερα οι Σουηβοί πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με γκολ που πέτυχε ο Μιλό.

Στην συνέχεια, όμως οι Ασπιρίνες πίεσαν κι έφτασαν στην ανατροπή που τους χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Αρχικά, η ομάδα του Αλόνσο ισοφάρισε σε 2-2 στο 66′ με τον Αντλί να σκοράρει μετά από ασίστ του Βιρτζ, με την Λεβερκούζεν να ολοκληρώνει την ανατροπή στο 90′ με την κεφαλιά του Τα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ