Μουρίνιο: «Ομορφότερη στιγμή στην καριέρα μου το Cοnference League, θα ήθελα να προπονήσω τον Μέσι»

Μουρίνιο: «Ομορφότερη στιγμή στην καριέρα μου το Cοnference League, θα ήθελα να προπονήσω τον Μέσι»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για το ποια στιγμή της καριέρας του ήταν η ομορφότερη, τονίζοντας πως αυτή ήταν η κατάκτηση του Cοnference League με τη Ρόμα.

Πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος και περιμένει την επόμενη ομάδα του. Παρόλα αυτά ο Ζοσέ Μουρίνιο παραμένει στο προσκήνιο, παραχωρώντας μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για την ομορφότερη στιγμή της καριέρας του τονίζοντας πως ήταν η κατάκτηση του Conference με τη Ρόμα, ενώ επισήμανε ότι θα ήθελε να προπονήσει τον Λιονέλ Μέσι.

Οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο:

«Έχω πολλές σπουδαίες αναμνήσεις και αρκετές άσχημες. Εάν χρειαστεί να διαλέξω μία, θα πάω για την πιο πρόσφατη. Μπορεί να μην είναι το σημαντικότερο τρόπαιο που κέρδισα, όμως αναλογιζόμενος τη χαρά που έφερε και επειδή ήταν το πιο κοντινό, θα πω το Conference League με την Ρόμα

Φυσικά, έχω και άσχημες αναμνήσεις, όπως τους δύο αποκλεισμούς σε ημιτελικά Champions League στα πέναλτι, έναν τελικό Europa League που χάθηκε στα πέναλτι επειδή ο διαιτητής είχε αποφασίσει πως δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε. Υπάρχουν πολλές άσχημες αναμνήσεις».

Για τον ποιον παίκτη θα ήθελε να προπονήσει: «Τον Μέσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ