Βαλβέρδε: «Η πρόκριση είναι ανοιχτή, πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό δεύτερο παιχνίδι»

Βαλβέρδε: «Η πρόκριση είναι ανοιχτή, πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό δεύτερο παιχνίδι»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι η πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey είναι ακόμα ανοιχτή, ενώ ανέφερε ότι χρειάζεται ακόμα ένα καλό παιχνίδι απέναντι στην Ατλέτικο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε με 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μετροπολιτάνο χάρις στο γκολ-πέναλτι του Άλεξ Μπερενγκέρ, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, και πήρε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την λήξη του αγώνα με τους κολτσονέρος, τόνισε ότι η πρόκριση είναι ακόμα ανοιχτή και στον επαναληπτικό του Σαν Μαμές η ομάδα του πρέπει να κάνει μία πολύ καλή εμφάνιση για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό που θα γίνει τον Απρίλιο στο Στάδιο Καρτούχα της Σεβίλλης.

Διαβάστε επίσης: Βαλένθια – Ολυμπιακός 65-78: «Άλωσε» τη «Φοντέτα» και βλέπει… εξάδα

«Περίμενα ένα ματς αυτής της έντασης, ήταν αντιληπτό σε κάθε μονομαχία. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, κυκλοφορούσαμε την μπάλα γύρω από την περιοχή, και από εκεί ήρθε το γκολ . Μετά ήταν δύσκολο για εμάς να ηρεμήσουμε το παιχνίδι κι είχαμε επίσης την επιλογή να πετύχουμε το δεύτερο γκολ. Έπρεπε να κάνουμε καλή αμυντική δουλειά και να ξεκαθαρίσουμε ότι έφτανε στην περιοχή μας», ανέφερε αρχικά ο Βάσκος προπονητής.

«Δεν νομίζω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Υπήρξαν παιχνίδια στα οποία κυριαρχήσαμε περισσότερο, αλλά είχαμε μπροστά μας την Ατλέτικο και αν δεν κυριαρχήσεις σε ορισμένες καταστάσεις θα σε αφήσουν πίσω. Αυτό είναι μόλις το πρώτο μέρος ενός διπλού παιχνιδιού και έχουμε ακόμα ένα στο Σαν Μαμές. Θα πρέπει να υποφέρουμε για να περάσουμε», τόνισε εν όψει του δεύτερου παιχνιδιού και ολοκλήρωσε, λέγοντας σχετικά με την πρόκριση:

«Το βλέπω απολύτως ανοιχτό. Κερδίσαμε πρόσφατα την Ατλέτικο στο Σαν Μαμές, αλλά έχουμε χάσει πολλές φορές από αυτήν. Είναι ανοιχτό για κανέναν από εμάς. Στο Σαν Μαμές θα υπάρχει μια ατμόσφαιρα όπως αυτή του Metropolitano. Όλα πρέπει να γίνουν παίζοντας με το μυαλό και τη καρδιά. Και οι δύο ομάδες θα πάνε για όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ