Αρνήθηκε κάθε κατηγορία περί βιασμού ο Ντάνι Άλβες

Αρνήθηκε κάθε κατηγορία περί βιασμού ο Ντάνι Άλβες

Μιλώντας ήρεμα, αλλά τελειώνοντας με δάκρυα στα μάτια, ο 40χρονος πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα είπε ότι η καταγγέλλουσα είχε αγγίξει τα γεννητικά του όργανα ενώ χόρευε

Ο Ντάνι Άλβες υποστήριξε ότι είχε συναινετική σεξουαλική επαφή και δεν ενήργησε βίαια στη συνάντησή του με μια γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Βαρκελώνης το 2022, καθώς έδωσε την κατάθεσή του την Τετάρτη (7/2), ως κατηγορούμενος σε δίκη για βιασμό.

Μιλώντας ήρεμα, αλλά τελειώνοντας με δάκρυα στα μάτια, ο 40χρονος πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα είπε ότι η καταγγέλλουσα είχε αγγίξει τα γεννητικά του όργανα ενώ χόρευε και πρόθυμα τον συνόδευσε σε μια τουαλέτα, όπου είχαν ερωτικές περιπτύξεις και σεξουαλική επαφή.

Ερωτηθείς εάν την ανάγκασε να κάνει σεξ και ενήργησε βίαια ή δεν της επέτρεψε να φύγει από το δωμάτιο, ο Άλβες είπε: «Ποτέ. Δεν είμαι αυτός ο τύπος άντρα. Δεν είμαι βίαιος άντρας».

Οι δηλώσεις του Άλβες αργά το βράδυ της Τετάρτης (7/2) ολοκλήρωσαν τις τριήμερες καταθέσεις μαρτύρων στη δίκη, η οποία τώρα περνά στη φάση της διαβούλευσης από μια επιτροπή τριών δικαστών.

Ο εισαγγελέας κατηγόρησε τον Άλβες ότι ανάγκασε τη γυναίκα να κάνει σεξ χωρίς τη συγκατάθεσή της και χωρίς τη χρήση προφυλακτικού. Η 23χρονη γυναίκα κατέθεσε πίσω από οθόνη με παραμορφωμένη φωνή για να προστατεύσει την ταυτότητά της.

Ο εισαγγελέας ζητά ποινή φυλάκισης 9 ετών και παράλληλα να καταβάλει ο Άλβες αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ στο φερόμενο θύμα του. Η νομική υπεράσπιση της καταγγέλλουσας ζήτησε ποινή φυλάκισης 12 ετών.

Ο Άλβες συνελήφθη τον περασμένο Ιανουάριο και έκτοτε παραμένει σε κράτηση. Αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα την οποία είπε ότι δεν γνώριζε. Αργότερα είπε ότι είχε συναινετικό σεξ μαζί της στην τουαλέτα ενός νυχτερινού κέντρου, προσθέτοντας ότι είχε αρνηθεί αρχικά το περιστατικό, για να προστατεύσει τον γάμο του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ