Γιουβέντους – Λάτσιο 2-0: Με το… 1,5 πόδι στον τελικό Κυπέλλου

Γιουβέντους – Λάτσιο 2-0: Με το… 1,5 πόδι στον τελικό Κυπέλλου

Η Γιουβέντους νίκησε με 2-0 τη Λάτσιο του βασικού Χρήστου Μανδά και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου.

Αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας βρίσκεται η Γιουβέντους! Η «Κυρία» επικράτησε με 2-0 της Λάτσιο στον πρώτο ημιτελικό και έκανε αποφασιστικό βήμα ενόψει της ρεβάνς της Ρώμης. Βασικός για ακόμη μία φορά ο Χρήστος Μανδάς για τους φιλοξενούμενους.

Μόλις τέσσερις μέρες μετά την προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την Serie A και τη νίκη των «λατσιάλι» με 1-0, η Γιούβε πήρε το… αίμα της πίσω, με δύο «χτυπήματα» στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Τι κάνει ο Μπακασέτας όταν αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (vids)

Στο 50′ η καταπληκτική κάθετη πάσα του Καμπιάσο βρήκε τον Κιέζα στο χώρο κι ο διεθνής Ιταλός επιθετικός, νίκησε τον Μανδά για το 1-0 της «Κυρίας». Στο 64′ απ’ την ασίστ του ΜακΚένι, ο Βλάχοβιτς έκανε το 2-0 για τη Γιουβέντους χαρίζοντας στην ομάδα του ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα.

Η Λάτσιο είχε τη δική της μεγάλη «στιγμή» στο 39′ με την προσπάθεια του Λουίς Αλμπέρτο που χτύπησε στο δοκάρι του Περίν, ενώ στο 86′ ο Μανδάς έκανε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Γουεά, διατηρώντας το σκορ στα επίπεδα του 2-0. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τρίτη 23 Απριλίου στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Γιουβέντους: Περίν, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Κόστιτς(89’ Αλκαράζ), Καμπιάσο(81’ Γουεά), Ραμπιό, Λοκατέλι, ΜακΚένι(89’ Άλεξ Σάντρο), Κιέζα(81’ Γιλντίζ), Βλάχοβιτς(86’ Κεν)

Λάτσιο: Μανδάς, Τζίλα(80’ Χισάι), Πάτρικ(46’ Κασάλε), Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Βεσίνο, Γκεντουζί, Φελίπε Άντερσον, Τζακάνι(14’ Ίσακσεν), Λουίς Αλμπέρτο(72’ Καμάντα), Ιμόμπιλε(71’ Καστεγιάνος)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ