Έφτασε τις 100 νίκες στον πάγκο της Ίντερ ο Σιμόνε Ιντζάγκι (pic)

Έφτασε τις 100 νίκες στον πάγκο της Ίντερ ο Σιμόνε Ιντζάγκι (pic)

Tις 100 νίκες ως προπονητής της Ίντερ, έφτασε ο Σιμόνε Ιντζάγκι στον χθεσινό αγώνα των νερατζούρι κόντρα στην Έμπολι

Προς ολοταχώς για το 20ο Σκουντέτο της ιστορίας της οδεύει η Ίντερ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Έμπολι στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για την 30η αγωνιστική της Serie A και πλέον βρίσκεται στο +14 από την δεύτερη Μίλαν, αναζητώντας ουσιαστικά 9 βαθμούς για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Αυτή η νίκη βέβαια ήταν ιδιαίτερη και για τον προπονητή των «νερατζούρι», Σιμόνε Ιντζάγκι, ο οποίος έφτασε τις 100 νίκες ως προπονητής της ομάδας του Μιλάνου, στο σύνολο μόλις 150 αγώνων στον πάγκο του ιταλικού συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: «Ντόμινο» εξελίξεων με τους προπονητές στη Euroleague: Μετά τον Αταμάν ο… Πασκουάλ

Ο 47χρονος Ιταλός προπονητής, έχει δημιουργήσει ένα τρομερό σύνολο που, όπως όλα δείχνουν θα φτάσει στην κατάκτηση του φετινού Καμπιονάτο, διανύοντας την τρίτη του σεζόν στην Ίντερ, την οποία ανέλαβε το 2021, αποχωρώντας από την Λάτσιο.

Ο Ιντζάγκι έχει κατακτήσει με την Ίντερ, 2 Κύπελλα Ιταλίας, 3 Σούπερ Καπ, ενώ την περασμένη σεζόν έφτασε έως τον τελικό του Champions League, όπου ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι. Πρόσφατα δημοσιεύματα από την Ιταλία, αποκάλυψαν την επιθυμία των νερατζούρι να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ιντζάγκι μέχρι το 2027.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ