Ίντερ – Έμπολι 2-0: Στο ρελαντί οι «νερατζούρι»

Ίντερ – Έμπολι 2-0: Στο ρελαντί οι «νερατζούρι»

Με γκολ των Ντιμάρκο και Σάντσες η Ίντερ επικράτησε με 2-0 της Έμπολι και έκανε ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Επιστροφή από τη διακοπή με νίκη για την Ίντερ! Οι «νερατζούρι» επικράτησαν σχετικά εύκολα της Έμπολι με 2-0 στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για την 30η αγωνιστική της Serie A και πλησιάσαν ακόμη πιο κοντά στον τίτλο, αφού πήγαν και πάλι στο +14 από τη Μίλαν. Όσο για τους φιλοξενούμενους, αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα και τους καθήλωσε στη ζώνη του υποβιβασμού.

Μόλις στο 5′ ήρθε το 1-0 για τους γηπεδούχους όταν ο Μπαστόνι βρήκε τον Ντιμάρκο και εκείνος από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο σουτ στην κίνηση. Η Ίντερ άργησε να τελειώσει το ματς και το έκανε στο 81′ όταν από ασίστ του Ντάφρις ο Σάντσες σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.

Διαβάστε επίσης: Η τσαντίλα των «ερυθρολεύκων», τα χαμόγελα για τον Όρτα και ο Αλεξανδρόπουλος

ΙΝΤΕΡ: Οντέρο, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Ντιμάρκο (69’ Κάρλος Αουγούστο), Παβάρ, Μπαζτόνι (77’ Ντάμφρις), Μχιταριάν (84’ Μχιταριάν), Τσαλχάνογλου (69’ Ασλάνι), Μπαρέλα, Μαρτίνες (77’ Σάντσες), Τουράμ

ΕΜΠΟΛΙ: Καπρίλε, Μπερεζίνσκι, Πατσέλα (73’ Κακάτσε), Λουπέρτο, Βαλούκιεβιτς, Μαρίν, Μπαζτόνι (73’ Φατσίνι), Ζουρκόβσκι, Νιάνγκ (82’ Ντέστρο), Καμπιάγκι, Γκιασί (82’ Καντσελιέρι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ