H ευφάνταστη πρόταση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στον Μόντριτς

H ευφάνταστη πρόταση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στον Μόντριτς

Ο πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μέσω διαφήμισης στην εφημερίδα «Marca», καλεί τον Λούκα Μόντριτς να υπογράψει στην ομάδα.

Έναν ιδιαίτερο και ευφάνταστο τρόπο σκέφτηκε ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ προκειμένου να δελεάσει τον Λούκα Μόντριτς, ούτως ώστε εκείνος να υπογράψει ξανά στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Συγκεκριμένα η Ντινάμο πλήρωσε μια διαφημιστική σελίδα στην ισπανική Marca και στην οποία υπάρχει μια φανέλα του Κροάτη μέσου, η οποία περιμένει να μπει η υπογραφή του.

Η πρωτοβουλία του Μπάρισιτς έχει ως στόχο να δελεάσει τον Μόντριτς να επιστρέψει στο σύλλογο της Κροατίας όπου υπηρέτησε πρώτη φορά όταν ήταν μόλις 16 ετών. Στη συνέχεια κατέκτησε τίτλους πριν αποχωρήσει με προορισμό την Τότεναμ και έπειτα τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Από την πλευρά του ο Μόντριτς δεν έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη «Βασίλισσα». Ο ίδιος ο παίκτης έχει προτάσεις και από τη Σαουδική Αραβία και από το MLS.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ